Sentrum Legekontor -Tromsø

Killengreensgate 7 9008 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø

Dyktig og grei

Lege: Dag Yngve Nordvåg Skrevet

Lyttende og faglig kompetent lege som gjør det han skal gjøre. Selv om det kan litt raskt i svingene av og til, har han bra med tid og henviser videre når det er nødvendig.

Fantastisk personale, alltid god service og korte ventetider.

Den klart beste legen jeg har hatt!

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Legen er svært hyggelig og flink. Det er ingen problemer med å besøke han.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Dag Yngve Nordvåg Skrevet

Han er flink til å lytte hva pasienten har å si, han tar pasienten på alvor og gjør alt for å finne ut hva som er problemet.

Fins ikke bedre lege:D

Lege: Per Christian Gundersen Skrevet

Jeg har vært en god del hos legen opp igjennom årene og jeg må bare få si at jeg har virkelig blitt tatt godt vare på av min fastlege Per Christian Gundersen. Han tar seg bestandig tid til å prate meg deg, lytte og gjør alltid sitt beste for å hjelpe deg på best mulig måte. Han er blid, imøtekommende,snill,hjelpsom og tar meg som pasient alvorlig og seriøst. Er godt å føle at man blir tatt på alvor uansett hva man skulle komme til legen med. Tusen takk Per Christian for all hjelp, forståelse og støtte opp igjennom flere år der jeg har hatt det tungt og vanskelig. Du er en fantastisk lege!!!!TUSEN TAKK!!!!

Ikke noe jeg vil anbefale

Lege: Kirsti Eliassen Skrevet

Denne damen er veldig dårlig på å kommunisere. Jeg har snakket fortrolig med henne på telefonen, for så å oppdage at hun handler helt motsatt når jeg oppsøker henne. Man føler seg ikke tatt på alvor overhodet! Dessuten sitter hun å mumler ned i bordet, så det ikke er mulig å høre mere enn halvparten av hva hun sier....å jeg har normal hørsel. Heldigvig var det andre leger på det samme legekontoret som hadde ledig kapasitet. For øvrig et flott legekontor:)