Langnes Legesenter AS

Siste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS

Trygg og empatisk

Lege: Stian Martinussen Skrevet

Kjempefornøyd med Stian som fastlege
Han møter deg med et åpent og vennlig vesen, og smiler når man kommer til time! Føler meg sett og ivaretatt, og føler tillitt. Mange leger er strenge og smiler aldri når man kommer til time, det gjør meg veldig usikker, ender ofte opp med at jeg ikke «tør» fortelle alt jeg egentlig kom på time for. Føler aldri det hos Stian.
Han er lyttende og empatisk. Og han følger opp med forskriving av faste medisiner slik at man får de når man trenger de. Hatt han som fastlege i over 10 år, kunne aldri tenkt meg å bytte, og håper aldri han slutter. Anbefales varmt

Grei nok

Lege: Stian Martinussen Skrevet

Hyggelig og blid mann. Han virker relativt faglig dyktig, men slurver noen ganger med henvisninger. Kan ha det travelt og gjøre venstrehåndsarbeide der. Likevel tar han seg god tid til pasientene, og det er bra. Kan bli litt mye snakk og lite lytting. Merkes fort på humøret om man utfordrer noen standpunkter. Følger deg ikke særlig opp dersom du har kroniske sykdommer.

Beste fastlege…

Lege: Øyvind Johansen Skyberg Skrevet

….som tar deg på alvor! Han tar seg god tid og en kan rolig legge fram sitt ærend. Han kan til og med slå av en vits eller to!! Når det skorter på hans kompetanse nøler han ikke med å sende deg videre til spesialisthelsetjenesten!

Trygg

Lege: Victoria Therese Isaksen Skrevet

Meget dyktig lege som tar seg tid til å lytter på pasienten. Rolig og behagelig fremtoning. Setter seg godt inn i journalen til pasientene.

Dårlig lege

Lege: Glenn Ole Severinsen Skrevet

Hvis du leter etter en god lege som skal høre på deg, hjelpe deg, være angasjert, og skal IKKE bagatelisere dine problemer , må du finne deg en andre lege en dr Severinsen. Vurderinen er basert på mine dårlige opplevelser. Grunnen det måtte jeg bytte fastlegen. B.