Langnes Legesenter AS

Karlsøyvegen 12 9015 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS

Fantastisk flink lenge!

Lege: Øyvind Johansen Skyberg Skrevet

Værdens beste lege på alle punkt! E like fornøyd etter vær time. Blir tatt seriøs. Får god oppfølging. Har ingenting negativt å si.

Effektivitetsmølla tar over

Lege: Rune Kåre Vittring Skrevet

Mine konsultasjoner der tar i snitt 3 minutter. Kroppspråk og ansiktsmimikkens hans virker som at han er skikkelig lei av jobben sin.

Han kommer også med "humoristiske" kommentarer som gir inntrykk av at han ikke tar deg seriøst, men jeg tror ikke han mener det slik. Jeg har gått derfra og tidvis følt meg dum for å ha kommet på timen fordi han sender meg ut så raskt, selv om det har vært nødvendig for meg å få ting forklart.

Jeg forstår tidsklemma fastlegen er i når man har så mange pasienter på listen, men jeg vil heller vente lengre på å få time enn å bli nedprioritert når jeg først får timen.

Om du har et behov for at fastlegen har 10 minutter til rådighet og er interessert i å føre en samtale så anbefaler jeg en annen lege.

Kunskapsrik og overbevisende trygg.

Lege: Rune Kåre Vittring Skrevet

En lege som oser av tillit, ikke tusen diagnoser for å komme til riktig konklusjon. Er sikker i sine valg og sender deg videre der det er nødvendig. Det enkle er ofte det beste :-) Vittring er for meg ett første valg.

Kunnskapsrik og lyttende

Lege: Rune Kåre Vittring Skrevet

Dyktig fastlege som lytter til pasienten. Kunnskapsrik og rolig. Han har vært tilgjengelig ved behov - og det er viktig.

Flott og trygg lege!

Lege: Jo-Endre Digranes Midtbu Skrevet

Opplever Midtbu som en lege som tar deg på alvor. Man føler seg både hørt og sett. Han er trygg og er veldig dyktig med det han gjør.

Svært fornøyd med å ha han som min fastlege!