Langnes Legesenter AS

Karlsøyvegen 12 9015 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS

Litt for rask

Lege: Rune Kåre Vittring Skrevet

Dr. Vittring virker lite interessert i meg som pasient. Har større fokus på å være rask og effektiv enn det å ta seg tiden og lytte. Viser i liten grad empati og kommer med "humoristiske" utsagn som kan virke støtende på noen.

Beste legen jeg har hatt!

Lege: Børge Hart Skrevet

Da jeg byttet fastlege i fjor, var det litt rullett hvem jeg kunne ende opp med, men jeg endte opp med den mest fantastiske fastlegen det var mulig å få, Børge! Aldri før har en fastlege stått så på for meg, og virkelig gjort alt i sin makt for å hjelpe meg på alle mulige måter, og vist en pasientomsorg som har vært helt utrolig! En kunnskapsrik lege kombinert med å være et fantastisk menneske resulterer i at Børge må være en av byens beste fastleger. Jeg kan ikke beskrive hvor mye denne mannen har hjulpet meg og reddet meg!

Flink og bryr seg

Lege: Øyvind Johansen Skyberg Skrevet

Flott lege med kunnskap og kompetanse. Det han ikkje har førstehånds kunnskap om innhente han fra spesialistene på rikshospitalet. Den beste fastlegen jeg har hadd. Virker oppriktig engasjert i meg og mine diagnoser og hvordan det påvirker luvet mitt forøvrig. Måtte du alldrig slutte som min fastlege

Fantastisk flink lege

Lege: Øyvind Johansen Skyberg Skrevet

Han tar seg bestandig god tid, og han bryr seg virkelig om det man tar opp. Av alle leger jeg har hatt, I løpet av mine 55 år, er han i en egen klasse.
Eneste negative er at det noen ganger kan ta litt tid å få time hos han

Har bokstavelig reddet mitt liv

Lege: Rune Kåre Vittring Skrevet

Dr. Vittting har uten tvil reddet mitt liv. Tusen takk!
Dr.Vittring er empatisk, kunnskapsrik, behagelig og meget flink lege, som er dessuten neste aldri forsinket og det er muig å få time raskt. Forstår pasienten meget fort og oerpøver ikke dine egne bekymronger og vurderinger. Er flink til å lytte. Jeg er veldig glad at vi byttet til Dr. Vittring.