Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Langnes Legesenter AS
Dyktig og varm lege
Lege: Stian Martinussen Skrevet« Hands on», dyktig, varm, rolig, nyskjerrig og veldig god lege, som jeg stoler på og er trygg med.
Han tar seg god tid til pasienten- jeg velger gjerne å vente litt for det. Er glad at Stian er min og mine barn sitt lege. Også flink og naturlig med barn.
Lite empatisk
Lege: Glenn Ole Severinsen SkrevetSeverinsen virker ikke til å særlig interesse for meg som pasient, han lytter ikke og kommer med kortvarige løsninger som sykemelding eller medisinering. Jeg føler meg ikke sett eller forstått som pasient og har derfor måtte bytte lege.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Jo-Endre Digranes Midtbu SkrevetVeldig fornøyd med Jo-Endre som min fastlege. Hyggelig og blid de gangene jeg har vært innom med plager, veldig forståelsesfull, kunnskapsrik og ikke minst, han ser på deg og lytter til det du sier. Vært innom så mange andre leger som bare sitter å trykker på pc og ikke følger med når de blir snakket til.
Håper han fortsetter i mange mange år!
God lege
Lege: Jo-Endre Digranes Midtbu SkrevetJo-Endre har hjulpet meg mye, han er den beste legen jeg har hadd. Omsorgsfull og bryr seg om pasientene sine. Jeg kjenner flere som har Jo-Endre som fastlege og de er alle enige i at han er en fantastisk fastlege
Kunnskapsrik og trygg på seg selv
Lege: Rune Kåre Vittring SkrevetRune Kåre Vittring er en lege som tar deg på alvor i alle saker, han bruker den tiden som trenges under konsultasjonen. Det er ikke noe om og men her og han re ikke redd for å henvende seg til spesialister ved behov. Som han sier: vet ikke jeg hva som feiler så på adekvate instanser finne ut av det. Dette er en lege som umiddelbart reagerer om det er noe som han finner unormalt. FLOTT lege.