Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Løvenstadtunet Legesenter
Svært godt
Lege: Bernt Kristian Veka SkrevetRespektfull og har god evne til å lytte til og forstå pasientene sin situasjon. Legen har tatt seg tid til å lytte grundig til meg som pasient. Det gir et tillitsvekkende inntrykk.
God lege - fornøyd
Lege: Vivian Irene Krogsøe Ravn SkrevetVivian er en god og behagelig lege, småtterier jeg syntes kunne vært bedre men ikke avgjørende for valg av lege:)!
Apatisk lege
Lege: Pia Margrethe Fagerhol SkrevetHatt henne siden barndom og fikk alltid inntrykket av at hun hatet jobben sin og at du som pasient er til bry. Hun gjør alltid bare minimalt av det som er forventet av henne som fastlege. Følte aldri at hun tok meg helt seriøst. Har byttet fastlege og er så mye mer fornøyd.
Kjempe fornøyd
Lege: Bernt Kristian Veka SkrevetJeg vil gjerne dele min opplevelse med fastlegen min. Han gjør virkelig en utmerket jobb. Ikke bare er han svært dyktig og kompetent i sitt arbeid, men han viser også en imponerende grad av respekt, vennlighet og omsorg. Jeg setter virkelig pris på den profesjonelle behandlingen jeg mottar hver gang jeg er der. Takk for å ha en så flott lege i teamet deres!
Faglig dyktig, lytter og henviser videre når behov.
Lege: Pia Margrethe Fagerhol SkrevetFaglig dyktig, lytter og henviser videre når behov.
Har hatt Pia som fastlege i mange år og er veldig fornøyd.