Løvenstadtunet Legesenter

Løvenstadveien 16 2006 Løvenstad

Siste vurderinger av behandlere ved Løvenstadtunet Legesenter

Takk til en dyktig, kunnskapsrik, mye erfarne og omsorgsfull fastlege

Lege: Bernt Kristian Veka Skrevet

Jeg ønsker å dele min opplevelse med fastlegen min, da jeg virkelig setter pris på arbeidet han gjør. Han utmerker seg ikke bare som en svært dyktig og kompetent lege, men også som en omsorgsfull og respektfull person.
Fastlegen min har en unik evne til å lytte med respekt og forståelse for pasientens situasjon, noe som skaper en følelse av tillit og trygghet. Han tar seg alltid tid til å lytte grundig og gir meg inntrykk av at mine bekymringer blir tatt på alvor.
I tillegg har han imponerende kunnskaper og ferdigheter som han bruker på en profesjonell og empatisk måte. Hver gang jeg har hatt en konsultasjon, har jeg følt meg ivaretatt og respektert. Hans vennlighet og engasjement for pasientenes helse gjør en stor forskjell.
Jeg vil gjerne takke for å ha en så flott lege i teamet deres. Han er virkelig et forbilde innen sitt yrke, og jeg setter stor pris på den behandlingen jeg mottar. Derfor anbefales jeg til andres!

Fraværende og avvisende.

Lege: Pia Margrethe Fagerhol Skrevet

Har i et par år stolt på henne som fagperson, men har nå skjønt at denne legen ikke bryr seg noe om pasientene sine. Tåler ikke en diskusjon og er det antydning til kritikk av arbeidet hennes så setter hun seg på bakbeina og enten kaller det «vanskelig kommunikasjon», mangel på tillit eller anbefaler bytte av lege.
Så er du på jakt etter lege i Rælingen som ønsker deg, og barna dine vel. Så anbefales ikke henne.
Iløpet av flere besøk på samme legesenter har vi heldigvis opplevd andre leger som tar pasienten på alvor.

Svært godt

Lege: Bernt Kristian Veka Skrevet

Respektfull og har god evne til å lytte til og forstå pasientene sin situasjon. Legen har tatt seg tid til å lytte grundig til meg som pasient. Det gir et tillitsvekkende inntrykk.

God lege - fornøyd

Lege: Vivian Irene Krogsøe Ravn Skrevet

Vivian er en god og behagelig lege, småtterier jeg syntes kunne vært bedre men ikke avgjørende for valg av lege:)!

Apatisk lege

Lege: Pia Margrethe Fagerhol Skrevet

Hatt henne siden barndom og fikk alltid inntrykket av at hun hatet jobben sin og at du som pasient er til bry. Hun gjør alltid bare minimalt av det som er forventet av henne som fastlege. Følte aldri at hun tok meg helt seriøst. Har byttet fastlege og er så mye mer fornøyd.