Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordlys legesenter
Kan bare si Fantastisk!
Lege: Arve Østlyngen SkrevetHadde en dame lege før han,som var helt utrolig når det gjalt alt,trodde jeg aldri kunne få en bedre lege en henne,men så anbefalte hun meg å få Arve,etter som hun skulle slutte. Det angrer jeg ikke på,han stiller opp alltid,er aldri stresset og tar seg god tid med å forklare å ser på deg mens han prater,han sitter ikke å ser inn i datan og trykker,som mange andre leger. Forklarer på en måte man kan forstå,spør alltid hvordan man har det om det går bra,følger meg opp en gang i mnd,å ringer alltid vist man legger beskjed om at du trenger å prate. En lege som sir til deg husk jeg er her for deg,du skal ikke være redd får å ta kontakt uansett vist det er noe,da føler du at du blir tatt vare på.
Selv om man er på en akutt time,tar han seg like god tid. En mer rolig og behagelig lege skal du lete lenge etter. Man,føler man blir tatt på alvor. Har aldri hatt problemer med å komme inn til han,utenom når han har ferie,men legene må jo å ha ferie :) Kommer aldri til å bytte fastlege,håper Arve vil være lege i mange mange år fremover.
Ingen empati for pasienter over 70 år...
Lege: Arve Østlyngen SkrevetJeg ser at Arve får mye skryt av andre pasienter men jeg regner med at dette ikke er pasienter som er over 70 år gammel. Jeg var en av hans pasienter i noen år uten at jeg følte at jeg ble tatt på alvor. Når han plutselig var i permisjon en stund og jeg fikk time hos hans kvinnelige vikar så ble jeg endelig vist empati og forståelse. Den kvinnelige vikaren var forbauset over at en så gammel pasient som meg ikke hadde blitt rutineundersøkt som eldre pasienter blir. Hun henviste meg hit og dit og endelig ble noe gjort. Heldigvis fikk jeg byttet til ny lege på sentrum legesenter og føler endelig at jeg blir tatt på alvor selv om jeg er gammel og skral. Det å kunne føle meg verdsatt selv om jeg er gammel er så utrulig viktig! Jeg følte det som om Arve Østlyngen ikke orket å kaste bort tid på å henvise meg til operasjon pga min alder. Noe som faktisk kunne gjøre hverdagen litt lettere for meg og min kone. Tror nok at han tenkte det var bortkastet å operere på en så gammel mann som meg. Så jeg håper virkelig at han med tiden endrer seg sånn at vi gamle ikke slutter å gå til legen når vi virkelig trenger det.
Dette kaller jeg en lege!
Lege: Arve Østlyngen SkrevetArve fortjener tittelen lege! Han er et eksempel til etterfølgelse for andre, både i forhold til pasientbehandling og kunnskaper.
Ok lege
Lege: Tom Kenneth Johansen SkrevetDet tar altid lang tid å bli tilstrekkelig kjent med legen sin. Har brukt denne legen i en årrekke, så vi forstår verandre godt. Føler at får den hjelpa som trenges.
Kjempe flink og empatisk lege!
Lege: Øystein Rønbeck SkrevetJeg har har vært hos denne legen flere ganger, og han virkelig lyttet til meg og viste empati. I tillegg virker han veldig faglig oppdatert og gir mye nyttig informasjon. Kan virkelig anbefales!