Tom Kenneth Johansen

Autorisasjon (1998)

Venteliste

116 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Tom Kenneth Johansen er en av 25 fastleger i Alta

Siste vurderinger av Tom Kenneth Johansen

Meget god lege

Meget god og allsidig lege. Han har vært min fastlege i over 14 år ca. Han har jobbet et annet sted siste året. Men kommer forhåpentligvis tilbake. Jeg opplever Han som en lege med stor kunnskap, forståelse, god vurderingsevne og med nødvendige praktiske ferdigheter. Det kan jeg si på bakgrunn av mange forskjellige problemer med helsa som jeg har, og har hatt egentlig i mye av mitt liv. Så må skrive minst 100 ord her ser jeg, prøver å sende nå.

Trygg og faglig dyktig fastlege

Har hatt Tom Kenneth som fastlege i flere år, og jeg er godt fornøyd. Jeg føler meg ivaretatt og forstått. Veldig dyktig. Kan være litt treg noen ganger å få svar på prøver, men i gjengjeld så får jeg den hjelpen jeg trenger. Alltid blid og hyggelig, og gjør sitt beste for å ivareta pasienten.

Fantastisk

Anbefaler Tom Kenneth som fastlege, profesjonell og dyktig. Tar seg god tid til sine pasienter og lytter.

Behagelig og faglig dyktig

Tar tid til sine pasienter, og tar de på alvor. Han er en faglig dyktig lege. Som samarbeider godt med pasienter, og hører på pasienten. Han lar pasienten komme med sine egen meninger også, og finne sammen en løsning. Du føler deg trudd og ivaretatt i timene. Er også flexibel.

Den beste legen :-)

En meget hyggelig lege,liketil,som man har kjent hverandre bestandig.føler att jeg blir tatt på alvor hos han.lett og prate med,og forståelsesfull.man gruer seg ikke til å gå til han t legetime:-)ellers er det god service hos dæm i resepsjonen.blid og hyggelig.