Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen/Skarven legesenter
Arrogant lege
Lege: Nina Guttormsdatter Helberg Aurebekk SkrevetErfaring som pårørende. Lytter ikke til det pas kommer for, men kjører gjennom sine egne meninger. Ført til svært mye frustrasjon, utmattelse og tunge tanker. Vedkommende er mest opptatt av at alt skal se fint ut på papiret. Tar ikke pas på alvor og egner seg overhodet ikke hos kronikere.
Anbefales
Lege: Ola William Hunsdal SkrevetInteressert fastlege som setter seg inn i de aktuelle problemstillingene til meg som pasient. Har lest seg opp på journalen, er nøye og har god oversikt over sykdomsbildet. Har nettopp fått han da forrige fastlege sluttet. Kommer ikke til å prøve og bytte. Kunne sikkert ha skrevet en bok om hvor bra denne legen er. Anbefales.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Nina Guttormsdatter Helberg Aurebekk SkrevetFøler jeg blir hørt og ikke trenger å gå dypt inn i ting før hun forstår meg. Følger tett opp, kunnskapsrik og er der for pasienten. Sitter bestandig igjen med følelsen om at jeg har fått den beste hjelpen jeg kan få. Barn har også henne og er aldri i tvil om at de er i de beste hender.
Styr unna!
Lege: Lars Johannes Huneke SkrevetUseriøs, tar ikke på alvor pasientene sine bekymringer og mangler kunnskap. Er ofte forsinket og det virker som at han vil få pasientene ut av kontoret sitt fortest mulig uten å vurdere mulige årsaker til sykdom. Fastlegen fra Wish.
Dyktig og kunnskapsrik
Lege: Kaj Mikael Wold SkrevetHar hatt han som fastlege over flere år og er veldig fornøyd. Tar seg god tid og stresser ikke. Lyttende og virker veldig kunskapsrik, og lurer han på noe så søker han hjelp om temaet. Veldig rask med svar på prøver etc, henvisninger hva det måtte være. En god lege som er gull verdt. God evner kommunikasjonsmessig.