Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bryggen/Skarven legesenter
Fantastisk
Lege: Mohammed Sherif SkrevetTar seg tid, lytter til hva man har å si. Jeg er super fornøyd med at han er blitt min fastlege. Gruet meg å gå første gang, men det var det ingen grunn til. Han er helt topp
Du finner ingen bedre lege!
Lege: Mohammed Sherif SkrevetSherif har vært min fastlege i mange år. En tragedie at han flyttet fra Hammerfest. Hele byen er utrolig glad i denne lege!
Eksepsjonelt dyktig og omsorgsfull lege
Lege: Mohammed Sherif SkrevetSom min fastlege har han vist seg å være den beste legen jeg noensinne kunne hatt. Hans dyptgående medisinske kunnskap, kombinert med en genuin omsorg for pasientene, gjør ham helt enestående. Han tar alltid tiden til å lytte grundig og forklare, samtidig som han tilbyr de beste løsningene på en trygg og forståelig måte. Uansett hva jeg kommer til ham med, har han et imponerende overblikk og er nøyaktig i alle vurderinger. Han gir meg alltid en følelse av trygghet og at jeg blir godt ivaretatt. Dette er en lege som virkelig setter en høy standard for hva en fastlege skal være.
Ubehagelig opplevelse.
Lege: Eirik Larsen SkrevetDet var en direkte ubehagelig opplevelse å komme til denne legen. Han var frekk , tok ikke symptomene alvorlig og hysjet på meg under en samtale. Legen viste lite forståelse for min situasjon og virket sur og stresset.
Fastlege
Lege: Lars Johannes Huneke SkrevetFlink i sitt yrke, lytter og hjelper deg som pasient raskt. Sitter ikke å duller og jatter med meg som pasient, men er ærlig i sine tilbakemeldinger og forklarer godt hvorfor og hva under konsultasjon. Kan være noe ventetid hvis han har vakt dag,den dagen jeg har time, pga øhjelp eller amb. Men dette gjelder alle leger når de har vakt.