Bryggen/Skarven legesenter

Strandparken 1 Strandgata 52 9616 Hammerfest

Siste vurderinger av behandlere ved Bryggen/Skarven legesenter

Vennlig og imøtekommende

Lege: Lars Johannes Huneke Skrevet

Lars har vært min fastlege i mange år, og han er lett å forholde seg til. Dersom det foreligger en misforståelse, er det enkelt å få den korrigert ved å ringe til han.
Har også opplevd han støttende ved sorg og tap i familien. Han kan også si fra, men så langt har jeg ikke blitt fornærmet da jeg forstår begrunnelsen. Han kan kanskje jobbe mer med nettbaserte løsninger.

God lege, faglig sterk.

Lege: Mohammed Sherif Skrevet

Første inntrykket av vikar lege var noe uklart, men Mohammed visste interesse for sin pasient, undersøkt problemet og funnet løsning. Lett å kommunisere. Anbefales som fastlege.

Verdens beste lege

Lege: Nina Guttormsdatter Helberg Aurebekk Skrevet

Føler meg forstått, sett, hørt og ivaretatt i større grad enn noen andre. Gjør en utrolig bra jobb, og får meg til å føle at jeg er i trygge hender. Fantastisk flott jobbet.

Presis og hyggelig.

Lege: Eirik Larsen Skrevet

Blir alltid tatt inn presis. Eirik bistår og gjør det han kan for meg som pasient. En solid lege som undersøker det han ikke har full kompetanse på.

Useriøs og lat

Lege: Lars Johannes Huneke Skrevet

Lars har en veldig slapp og lat holdning. Virker ekstremt uintressert i pasientens problem og å finne løsning. Han antar mye og er ikke nøye. Han tar ofte private tlf. samtaler under legetimer. Er ikke tilstedet og ønsker bare å skynde seg og bli ferdig med legetimen. Ikke flink med oppfølgning.