Bryggen/Skarven legesenter

Strandparken 1 Strandgata 52 9616 Hammerfest

Siste vurderinger av behandlere ved Bryggen/Skarven legesenter

Kunne ikke hatt en bedre fastlege

Lege: Kaj Mikael Wold Skrevet

Jeg har hatt Kaj så lenge jeg kan huske, og han har alltid tatt seg tiden til å lytte til hva problemet er, og gjøre vurderinger ut ifra det. Også når man ikke kommer fram til han eller får prate med han via de gretne damene i skranken, så kan man få en annen instans til å kontakte han, så ringer omså etter stengetid hvis det er behov! Kjempekar og bra lege!

min fastlege :)

Lege: Eirik Larsen Skrevet

Meget glad over og han som min fastlege og han har hjelpt meg gjenom tunge tider.
En lege som hører på meg og gjør alt i hannes makt før og være medmeniske :)

Beste legen i byen!!

Lege: Eirik Larsen Skrevet

Han er en fantastisk lege, som virkelig gjør jobben sin!! Han leser seg opp hvis du er ny pasient, og han er utrolig medmennskelig. Er utrolig heldig og veldig glad for at han er akkurat min lege!! Anbefaler han på det sterkeste !! :)

Grei fyr, men det var også alt.

Lege: Kaj Mikael Wold Skrevet

Sympatisk og grei, en god lytter. Følte meg etterhvert utsikker på hele situasjonen, at dette mere ble en terapitime istedet for en legetime. Jeg var der for å få hjelp til fysiske problemer, kunne han ikke løse disse selv, kunne han ha henvist meg videre.

Fantastisk lege

Lege: Nina Guttormsdatter Helberg Aurebekk Skrevet

Dyktig, imøtekommende og effektiv. Man kan få svar på flere ting i løpet av timen.