Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegen i Loppa
Trygg og imøtekommende
Lege: Mohammed Sherif SkrevetHar aldri møtt en lege som tar seg tid til å forklare og høre på pasienter som det Sherif gjør. En utrolig hyggelig og ikke minst flink lege, håper han blir i Halden. Ventetiden mellom legetimene er absolutt verdt det.
Trygg og flink
Lege: Mohammed Sherif SkrevetEn legen som tar deg alvorlig , tar seg tid til å forklare, imøtekommende, blid, forståelsesfull og løsningsorientert virker som en lege som syns jobben sin er spennende,
Superfornøyd👍
Anbefales!
Lege: Mohammed Sherif SkrevetJeg har hatt gleden av å ha Sherif som fastlege en stund, og jeg kan ikke understreke nok hvor fornøyd jeg er. Han utmerker seg som en meget ydmyk og forståelsesfull lege. Han er alltid hjelpsom, profesjonell og viser en høy grad av empati. Anbefales!
Helt greit
Lege: Mohammed Sherif SkrevetHyggelig, virker som han har empati. Har kun vært hos han 1 gang han virker flink men har aldri tid dessverre som gjør det vanskelig. Vente 3 mnd for en time er litt mye når d haster men skjønner at leger har mye å gjøre så det er ikke helt hans feil. Men mental helse blir ikke tatt på alvor
Medmenneskelig lege
Lege: Mohammed Sherif SkrevetMohammed er en av de beste legene jeg har hatt! Han lytter, og tar gode helhetlige vurderinger, han får pasienten til å føle seg sett og hørt, samtidig som han er klar på hva han mener er viktig å gjøre i situasjonen. Nå går ikke jeg så ofte til legen lenger, men nå når jeg trenger en legetime hadde jeg trengt å gå til akkurat han. Håper han selv leser dette og tar i mot den gode tilbakemeldingen som jeg ser flere har skrevet. Hilsen fornøyd pasient, som synes det er trist at M. Sherif kun står som min fastlege på papiret nå!