Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter
Dårlig erfaring med han.
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetJeg har vært fast kunde hos han i mange år og opplever at han ikke tar meg på alvor. Ofte så sender han deg hjem og sier ingenting er galt. Sist dette skjedde så gikk jeg rett til sykehuset heller, der de skrev ut resept på 8 penicillin om dagen etter å ha funnet hele rekka med betennelser og infeksjoner. Han lar personlige følelser bli innblandet og er ofte ikke objektiv i beslutninger. Sist jeg snakket med han så ba jeg han om å henvise meg til noen andre for en såkalt «second opinion». Legen svarte bare med «nei». Ingen begrunnelse på svaret. Veldig uprofesjonell og ufin i oppførsel.
En av de værste fastlegene jeg har hatt.
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetSom andre har sagt ser han kun en lønnsslipp og er utrolig uinteressert i pasientens helse. Sparker deg gjerne ut døra med et plaster på et åpent sår. Har gått til han med flere problemer nåde fysisk og mentalt og bedt om hendvendelser for mentale utredninger og blitt rett og slett nektet uten god begrunnelse. Bryter den hippokratiske ed som om han skrev den selv.
Foreslår at du går til en annen enn han her.
Fantastisk lege
Lege: Kenneth Undhjem SkrevetVeldig fornøyd med å ha Kenneth som fastlege. En bedre lege har jeg aldri vært i nærheten av.
Tar seg god tid til å forklare og forsikrer seg om at evt. spørsmål er besvart før man går derfra.
Han er god til å kommunisere, kommer ikke til å bytte lege frivillig.
Styr unna!
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetVil anbefale å styre unna denne legen. En henvisning videre kan du se langt etter. Usjarmerende og lite behjelpelig. Ser ikke mennesket..bare lønnsslipp.
Trygg og direkte
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetIngen typisk sørlending da han sier det han mener uten å gå 10 ganger rundt grøten,en talemåte jeg liker. Føler han tar meg
Seriøst, tar seg tid til meg og er
Kjapp å henvise meg videre når
Det har vært nødvendig. Følger meg godt opp, ringer om
Det er noe og er rask å sende
Ut fornyelser o.l via Helse
Norge.