Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Trekanten legesenter
Trygg og direkte
Lege: Anders Øgrey Brandsdal SkrevetIngen typisk sørlending da han sier det han mener uten å gå 10 ganger rundt grøten,en talemåte jeg liker. Føler han tar meg
Seriøst, tar seg tid til meg og er
Kjapp å henvise meg videre når
Det har vært nødvendig. Følger meg godt opp, ringer om
Det er noe og er rask å sende
Ut fornyelser o.l via Helse
Norge.
Fantastisk lege
Lege: Luiz Gustavo Revollo Saucedo SkrevetKlok, kunnskapsrik og en unik lege. Ser hele mennesket og er alltid imøtekommende og blid. Forklarer nøye og er lyttende.
Lytter, har omsorg og dyktig
Lege: Kenneth Undhjem SkrevetBåde meg og datteren min på 10 år har Kenneth som fastlege, kjempe god kommunikasjon, lytter til hva du sier og er dyktig i det han gjør. Kommer ikke til å bytte vekk fra han da vi er kjempe fornøyd!
Anbefales!
Lege: Miriam Stensrød SkrevetStensrød er svært dyktig, vennlig og imøtekommende. I løpet av de årene hun har vært min fastlege, har jeg så godt som aldri opplevd forsinkelser. Rask til å henvise til spesialist når det trengs. Lett å få kontakt med via Helse Norge eller legekontoret.
Jeg er kort og godt svært fornøyd med å få ha henne som fastlege.
Arrogant!
Lege: Jostein Klungsøyr Woje SkrevetHar ikke opplevd en mer arrogant og lite imøtekommende lege. Er mer opptatt av å ha rett selv,enn å hjelpe. Han er lite/ikke interessert i å lytte.
Ble absolutt ikke tatt på alvor. Veldig trist opplevelse.