Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Arrogant, uinteressert, lite empatisk , ubehagelig, Kort og brutalt

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Mannen er lite empatisk, virker kald og avvisende, og kommuniserer enveis. har ikke forståelse for sine Klienter.
Han er arrogant, avslutter konsultasjonen før den har begynt. Er ikke interessert i å høre på noe jeg har å si, skriver på andre ting mens jeg snakker. Han virker ofte veldig sur og lite vennlig. Parviz tar seg ikke tid til å lytte til pasientene sine, har alltid dårlig tid. Hold dere å holde unna han.

Dyktig lege

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg har vært hos Parviz noen ganger da min fastlege har hatt noe lengre ventetid.
Jeg er råimponert og føler meg svært godt ivaretatt. Han følger opp, ser på historikk og stiller spørsmål. Det virker som han ikke kun tenker på den ene tingen jeg eventuelt tar opp, men ser mer helhetlig, hele aspektet som livet er. Han bryr seg og ønsker det beste for pasienten, det er mitt inntrykk. Hyggelig og snakke med han.
I tillegg er det mulig noen ganger og få time ganske tidlig på dagen hos han, eller utover ettermiddagen. Dette passer fint hvis man har jobb på dagtid.

Bra lege

Lege: Anders Bye Skrevet

Etter å ha byttet fastlege endel ganger så er Anders en lege jeg ønsker å beholde så lenge som mulig- man føler seg trygg på hans kompetanse og jeg har aldri sett mer punktlighet på et legekontor før ! Fantastisk

Dårlig

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Vært hos henne 3 ganger nå. Er sjeldent syk og de gangene jeg har vært der er av store grunner. Sist var veldig vanskelig for meg og ble møtt med null empati, stress og ble sendt igjen med en gang. Fikk ikke noe hjelp og følte meg bare verre etter timen. Må bytte lege med glede.

Pålitelig

Lege: Anders Bye Skrevet

Nøyaktig og grundig. Ringer alltid tilbake hvis vi har avtalt det. Følger nøye opp prøvesvar etc. Hyggelig og imøtekommende.