Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Ille
Lege: Gunhild Hanssen Skrevetdårlig lege. turte ikke ta opp det jeg hadde tenkt til i timen for hun virket så uinteressert. Ser ingen i øynene. forsinket med en halv time. for noe shit
Dyktig lege men svært forsinket
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetMinimum 40 min for sen for hver time jeg har hatt. Når jeg spørr om flere ting får jeg høre at jeg må bestille ny time, selv om jeg kun har vært der i 2min. Hun er faglig dyktig + gynekolog, men har byttet fastlege grunnet useriøsitet og forsinkelse.
Fantastisk lege
Lege: Anders Bye SkrevetEttersom jeg har flyttet fra Oslo, har jeg dessverre ikke Anders som fastlege lenger, og det er virkelig et savn.
Han er enormt kunnskapsrik, tar deg seriøst, drøfter problemstillinger med deg, samt at han ikke nøler med å iverksette tiltak, det være seg medisiner eller annen oppfølging/henvisning.
Mest imponert ble jeg likevel da jeg var gravid. Anders fulgte meg like tett opp som jordmor gjorde (med litt andre type undersøkelser, selvsagt), uten at jeg hadde noen skjellig grunn til å få tilbud om dette. Jeg opplevde han som usedvanlig oppdatert på kvinnehelse og svangerskap, og følte virkelig jeg fikk den beste oppfølgingen man kan få!
Han ringte også ved gjentatte anledninger, åpenbart etter sin arbeidstid, for å gi meg infomarsjon om prøver som var tatt.
Jeg kjenner meg overhodet ikke igjen i de negative kommentarene her inne. Han er en fantastisk lege, og byr på mye mer enn hva man i utgangspunktet kan forvente av en fastlege.
Tar deg på alvor og følger opp
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetTar deg på alvor og følger opp.
Ikke legen for sarte sjeler og deg som ønsker å bli dullet med. Dersom du ønsker en effektiv lege som følger opp og tar dine problemer på alvor så velg henne.
Bytt lege ASAP
Lege: Gunhild Hanssen SkrevetHar hatt time hos henne 3 ganger, ikke fordi jeg har vært syk tre ganger, men fordi det er ekstremt ubehagelig å dra dit. Har aldri møtt et så lite empatisk menneske, hun ser ikke på deg og høres skikkelig frekk ut når hun snakker.
Siste gang jeg dro dit ringte jeg fordi jeg mistenkte en urinveisinfeksjon. Sekretæren sa jeg kunne levere urinprøven min samme dagen, da jeg gjorde det så ba de meg om å vente fordi Gunnhild hadde en ledig time og jeg kunne prate med henne siden prøven ble negativ. Det første hun sa da jeg gikk inn i rommet var: neste gang bestiller du vanlig time, ikke kom og bank på døra igjen.
Har foretrukket å dra til en helsestasjon når det gjelder seksuell helse for jeg føler meg dømt hos henne.
Føler meg alltid dum når jeg drar dit, har endelig byttet fastlege.