Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Arrogant

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg var hos han for ca 20 år siden første gang. Jeg var ikke mer enn 17 år, og han prøvde å prakke på meg slankepiller selv om jeg var der for noe helt annet. Han fortsatte bare å mase om vekten min, som var helt irrelevant ift hvorfor jeg var der. Var tilbake hos han nå nylig, da min fastlege ikke hadde tid. Han var like arrogant, virt helt uinteressert i hva jeg hadde å si, og jeg følte meg latterliggjort.

Fraværende og kort

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Avslutter konsultasjonen før den har begynt. Er ikke interessert i å høre på noe jeg har å si, skriver på andre ting mens jeg snakker, og glemmer vital informasjon fra gang til gang. Samtidig som han ikke er interessert i hva jeg har å si så foreslår han at jeg selv skal komme med forslag til diagnoser, fordi han vet ikke hva mer han kan gjøre for meg. Føler meg til bry, og ikke tatt på alvor.

Dårlig komunikasjon

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Legen bruker en komunikasjon s om ikke fungerer for meg. D.v.s. en lenke man skal klikke inn på , så oppgi mobilnr. , så få melding med "kode" for å logge inn .
Dette har ikke fungert. Jeg sa ifra om dette andre gang jeg var der , men ingenting skjedde...

Kunnskapsrik, trygg og tilgjengelig

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Jeg fikk et nytt liv etter at jeg byttet fastlege til dr Parviz, han tok grep og fikk meg til de rette spesialistene så jeg fikk den hjelpen jeg trengte.

Stort forbedringspotensiale

Lege: Anders Bye Skrevet

Lite undersøkende, virker ikke interessert i å finne ut hva som er galt. Useriøs klinikk, fikk beskjed om å komme inn når jeg ringte men ble skjelt ut i gangen foran venterommet pga mistanke om corona, selv med negativ test. Endte opp med at han satte meg i ny karantene og måtte ta ny test, som igjen ble negativ. Tok 3 uker før jeg ble tatt på alvor med de faktiske plagene mine.