Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Effektiv, lyttende og flink

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Både datter på 2 år og jeg har vært hos Izadi på hastetimer. Han har vært veldig tilgjengelig i form av at han har sene timer, noe som har passet meg fint. Jeg har opplevd at han har husket datter og meg når vi har kommet tilbake, lest seg opp, sjekket oss grundig og gitt veldig verdifulle råd. En gang var jeg forsinket og da byttet han om på meg og en annen en, så den som kom etter meg fikk min time og jeg hans. Det var fleksibelt. Ble ikke avvist eller avkortet i hvert fall. Han har og vært flink i forhold til å undersøke datteren min. Jeg kan anbefale ham på det varmeste!

Hyggelig og dyktig

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Datteren min og jeg har hatt Nørager som fastlege i 2 år. Han har alltid vært hyggelig og møtt oss på en fin måte. Det er mulig å ta opp mange ulike problemstillinger med ham. Han er ikke påtrengende i sine meninger, men forsøker å komme med faglige vurderinger og samtidig lytte til det jeg sier. Han henviser videre til andre spesialister ved behov, kort tid på å få påfyll på resepter og får meldinger i innboksen i portalen som svar på prøver og om noe skal følges opp videre mht blodprøver. Er av og til vanlig forsinket. Virker ikke stresset. Må av og til konsentrere seg om å skrive ned ting på pc, men tenker at fastlegeordningen tvinger det frem da de har mange pasienter og lite tid per person. Han er ingen pratmaker, men har en varm og lun humor. Lett å booke time online, men har også opplevd å booke en time to ganger for å fjerne en fettkul. Det er som om ekstra prosedyrer som kirurgisk fjerning eller gynekologiske undersøkelser krever booking av rom og av og til kan det være lurt å si i fra om det på forhånd til sekretær eller til legen selv. Kommer ikke til å bytte lege, er veldig fornøyd. Stoler på ham.

Kort og brutalt

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Hadde min sønn på 1 år hos han og fikk en veldig dårlig følelse. Ikke at han sier eller gjør noe galt, men det er måten det blir sagt og gjort på. Veldig kort og hard i kommunikasjonen og virker ganske uinteressert i deg som person eller dine bekymringer. Vanskelig å sette ord på, men egentlig en litt ubehagelig fyr som trenger å jobbe litt med sine sosiale ferdigheter.

Følte meg til bry.

Lege: Anders Bye Skrevet

Jeg mener at han var lite imøtekommende og virket veldig usympatisk. For meg er det veldig viktig å føle meg «sett» når jeg er til en lege.

Følte meg mer til bry enn en pasient. Og jeg måtte vise han og fortelle han hva han skulle gjøre. Fikk også i eget oppdrag i å finne en tilsvarende klinikk for mitt problem, noe som han selv skulle ha gjort fordi han er legen.

Dyktig og engasjert

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Dyktig og erfaren lege som tar jobben sin på alvor, og bruker tid på pasienten. Ofte lang ventetid på venterommet som et resultat av dette, men de senere årene har det vært lett å få time på kort varsel.