Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Trygg

Lege: Anders Bye Skrevet

Tar meg alltid på alvor.
Virker betryggende og husker alltid sykdomshistorien min. Sender meg alltid til spesialist når han ikke kan behandle meg selv.
Synd at han kun har 15 minutter til rådighet pr. pasient.
Fornøyd!

ikke bra, anbefales ikke

Lege: Anders Bye Skrevet

Jeg har vært hos Anders Bye 6 ganger på grunn av at jeg har smerter i armen min og sover dårlig om natten på grunn av smerte. Han var mest opptatt av å taste på pc´en og stilte meg ikke eneste spørsmål ang. tilstanden min. Han sa til meg at jeg skal ta NSAID tablett uten å ta nødvendig undersøkelse. Tabletten virker ikke. Videre spurte jeg han at jeg må ta undersøkelser og tok røntgen. Svaret var negativt. Jeg spurte ham til å henvise meg til spesialist men, han sier nei. Han har ikke tatt pasient på alvor. Han har ikke fulgt meg. Jeg har smerte i armen min for 3 måneder nå. Han har ikke hjulpet meg. Veldig irriterte. Ikke bruk den legen. Har allerede byttet fast legen.

Rasjonell og analytisk lege.

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Stiller de rette spørsmålene, og sjekker de rette parametrene. Lot seg ikke "lure" av hva jeg trodde, og fant en helt annen årsak til plagene enn jeg hadde tenkt. Er nok ikke legen som "diller" med pasienten, men er analytisk og undersøkende. Min type lege.

En fantastisk lege!

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Har hatt Dr. Sissel Bergflødt Lahna som lege i 12 år.En lege som virkelig tar deg på alvor. Man føler seg trygg og ivaretatt når man kommer til Sissel Bergflødt Lahna. Hun tar seg alltid god tid, og nøler ikke med å henvise deg videre om hun er i tvil på noe, og hun følger alltid opp. En lege med ett stort hjertet som bryr seg om pasientene sine.

Super lege

Lege: Gunhild Hanssen Skrevet

Noen trenger en lege som tar deg seriøst, rett på sak og følger opp pasientene. Andre trenger en lege som skal dulle med deg og gi deg betryggende ord. Jeg foretrekker den første varianten.
Skjønner ikke de som mener at hun burde slutte, absolutt en lege jeg håper blir!