Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken
Dyktig, men travel lege
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetDette er en dyktig lege, som tar seg god tid til pasientene sine, noe som igjen resulterer i forsinkelser. Likevel har det pleid å være verdt ventingen.
Jeg fikk selv alvorlig somatisk sykdom da jeg var pasient hos henne, og hun ordnet NAV for meg uten at jeg behøvde å tenke på den medisinske delen av det, noe som var utrolig godt for meg.
Den eneste grunnen til at jeg ikke har Sissel som lege nå, er at jeg kun får dekket mine før-frikortutgifter av SiO gjennom å ha fastlegen min i SiO. Ellers hadde jeg aldri byttet lege.
Legesenteret er ikke det koseligste i verden, men pluss for mulighet til sms-bestilling.
Litt kjapp med diagnoser og henvisninger
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetSer at det er mange som skriver at Andersen er kjapp til å henvise videre osv.. Dette syns jeg han gjør litt vel for kjapt. Det virker på meg at han gjør så lite som mulig selv. Når han var på ferie, hadde jeg time hos hans vikar, som ikke ville gi ut samme respet som Andersen til prevensjon, da jeg ikke burde fortsette bruk av disse etter en diagnose fra Andersen selv. Dette informerte ikke han meg noe om. Virker som at det er snakk om å gjøre ting fort fiks ferdig. Liker du sånne leger, passer han nok bra. Vil du ha litt mer informasjon om div. uten å måte vite nøyaktig hva du skal spør om, finn andre.
Veldig frustrert over han
Lege: Anders Bye SkrevetJeg har ikke behov for lege ofte, men i det siste året har jeg gått til han flere ganger uten å få noe hjelp, jeg må komme med forslag hva han bør gjøre.
Har ringt mange ganger på å få svar på diverse ting og har ventet på en hendvisningg i over 3 måneder.
synes ikke han er noe flink , føørst og fremst dårlig kommunikasjon. alt skal gå rask og uten å oppnå noe . derfor skal jeg bytte fastlege.
Anbefales ikke
Lege: Sissel Bergflødt Lahna SkrevetSissel Lahna er forsåvidt en grei lege, selv om hun til tider kan fremstå som lite empatisk samt at hun er veldig utilgjengelig (jeg har ofte endt opp med en vikar når jeg har vært der). Jeg er sjelden til lege, men de gangene jeg har hatt behov for det, har det vært en kamp for å få time. Det er imidlertid legesekretærene som ødelegger for Storoklinikken. Jentene i resepsjonen er sure og lite imøtekommende. Det er utrolig frustrerende å møte på slike mennesker når man i utgangspunktet er syk og i en sårbar situasjon. Da jeg ringte for å få en time for ø-hjelp i dag, fikk jeg beskjed om at Lahna kunne ta i mot meg om to dager. Jeg måtte "minne dem på" at de er pliktig til å ha ø-hjelp tilbud når jeg er listepasient der, og da fikk jeg til slutt en time likevel. Jeg skiftet fastlege i dag, og håper å møte på mer service-innstilling der.
"Glemsk" lege
Lege: Dan Michael Nørager Andersen SkrevetJeg har lfyttet mye rundt i Norge pga jobb og studier, og Nørager er den dårligste legen jeg hittil har møtt på. Han virker uinteressert i alle problemer pasienten måtte ha.
Problemet med Nørager er at han ikke følger opp tester han har tatt tidligere. Han kan for eksempel ta en test, men pasienten får aldri noe tilbakemelding om resultat såfremt man ikke ringer til legekontoret selv.
Jeg anbefaler de som vurderer fastlege å finne seg en annen lege i Oslo.