Storoklinikken

Vitaminveien 7-9 4 0485 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Storoklinikken

Jeg bytter ikke frivillig til en annen fastlege.

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Har hatt Dan som fastlege nå i nesten 8 år og er kjempe fornøyd. Tidligere har det vært noe problemer med tilgjengelighet, men nå er det nye websider og tilgang til både konsultasjon og booking på web så den delen fungerer utmerket bra i dag. Han er grundig og følger opp på det som er viktig og tar tid til å følge opp hvis det trengs.
Han har fulgt meg i gjennom to graviditeter hvor jeg var alvorlig syk på en av dem. Og når spesialistene ikke hadde tid til å ta imot meg begynte han sjøl behandlingen min og har hatt hele oppfølgingen av meg. Ikke minst så har en en fin humoristisk sans :)

Empatisk

Lege: Sissel Bergflødt Lahna Skrevet

Opplever Lahna som empatisk lege som vil gjøre jobben sin bra. Men noen ganger sliten og da mindre oppmerksom. Er flink til å gjøre helhetsvurderinger og jeg føler meg godt ivaretatt av henne. Setter seg inn i situasjonen min og støtter mine valg. Er ofte forsinket og selve klinikken er ikke spesielt hyggelig, med sure og litt arrogante legesekretærer. Alt i alt en bra lege på et ikke så bra legesenter.

Ryddig og profesjonell

Lege: Dan Michael Nørager Andersen Skrevet

Har hatt Dan Nørager som fastlege i ca 10 år. Har alltid fått time og følt mine behov har blitt ivaretatt. Føler han tar mine behov og synspunkter på alvor. Ikke noe dill dall i timene. Løsningsorientert

Dyktig

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Dr. Izadi er dyktig på sitt felt når det gjelder allmenlegekunnskap. Ting han ikke har kjennskap til; henviser han til spesialister. Allmenleger som tror de er spesialister på alle felt har missforstått.
Dette er en utrolig dyktig lege som tar seg god tid til pasientene sine.

Ikke bra

Lege: Parviz Nieuwenburg Izadi Skrevet

Førsteinntrykket var en sympatisk og lyttende lege. Men når diagnosen ikke var opplagt, ble holdningen vendt til en nedlatende innstilling. Og når man som pasient føler at man ikke blir trodd på, er det bare å bytte lege. Den nye legen hadde en helt annen innstilling, han skapte en trygg atmosfære og tok seg tid til den grundige utredningen som måtte til. Det ga resultater.