Leangen Legesenter

Haakon VIIs gate 27 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter

Brydde seg om å hjelpe

Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka Skrevet

Han tok meg seriøst og fikk meg aldri til å føle meg dum med bekymringene mine. Selv om man noen ganger må vente litt på timen din, så er det verdt det fordi han tar virkelig tid med deg.

Fantastisk lege!

Lege: Eirik Øksenvåg Skrevet

Jeg føler meg ekstremt godt ivaretatt av Eirik. Han klarte å skape tillit ved første møte. Han tør å stille de tøffe spørsmålene på en god og omsorgsfull måte. Jeg opplever han som genuint opptatt av at pasienten skal ha det bra.

Empatisk lyttende

Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka Skrevet

Jeg har bare gode ord å si om Pintzka. Han er som en fastlege skal være. Som pasient blir jeg ivaretatt på beste måte - han er empatisk, vennlig, humoristisk, høflig og serviceminded. Det virker som han er opptatt av yrket sitt dag som kveld.

Dyktig og empatisk fastlege.

Lege: Ingrid Krüger-Stokke Skrevet

Dette er et funn av en fastlege..!

Effektiv og faglig meget dyktig med imponerende bred kompetanse, i tillegg utviser hun en betryggende evne til å raskt skaffe seg oversikt om det dukker opp ukjente utfordringer.
God på tilbakemeldinger, samt dyktig på videre henvisninger når det behøves.
Varm og empatisk, måten hun møter meg på gjør at jeg alltid føler meg både godt sett og tatt på alvor.

-R

Sterk anbefaling!

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Hun er en lege som snakker rett fra levra, og sier det som det er! Det synes jeg er effektivt, og ikke minst viktig med tanke på at man ikke har så god tid på en legetime. Hun er veldig sterk på det faglige,effektiv, humoristisk, og gir gode råd om alt jeg trenger hjelp til. Anbefales sterkt om du vil ha en trygg og effektiv lege:)