Leangen Legesenter

Haakon VIIs gate 27 7041 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter

Lyttende og forståelig

Lege: Ingrid Krüger-Stokke Skrevet

Jeg opplever Krüger-Stokke som lyttende, forståelsesfull, vil ditt beste og gir seg ikke før hun finner ut hvordan hun kan hjelpe deg. Opplever også god oppfølging!

Tydelig, ryddig og omsorgsfull

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Jeg har hatt Rigmor Myran som fastlege i flere år. Føler meg tatt på alvor, og at hun tar seg tid til konsultasjoner. Hun er ganske direkte, og samtidig stødig og trygg.

Trygg, empatisk - noe usikker

Lege: Ingrid Krüger-Stokke Skrevet

+ Hyggelig lege som ønsker ditt beste. Lytter og har gode kommunikasjonsferdigheter.

- Oppleves noe usikker og vil gjerne dobbeltsjekke enkelte saker med andre leger før hun avgir konkret svar.

Detektiv Myran

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Har vært mye hos henne de siste 7 årene på grunn av mange forskjellige små og større plager. Hun har alltid tatt godt i mot mine lange og sikkert litt irriterende lister med oppsamlede småplager. I tillegg har hun vært en god detektiv og ikke gitt opp når det har vært litt mystiske plager, selv om noe kanskje kunne blitt konsultert videre litt tidligere. Anbefaler Dr. Myran.

Ærlig og trygg

Lege: Rigmor Myran Skrevet

Bytter lege pga flytting. Dr. Myran er direkte og ærlig når det angår vurdering av symptomer, hvordan behandling foregår og følger opp. Hadde problemer med magesmerter, hun henviste meg med en gang til gastroskopi samtidig som hun selv utforsket andre muligheter for smertene. Før gastro sa hun at det er ubehagelig, men det går bra, dette gjorde meg trygg på en situasjon jeg gruet meg til. Veldig god til å skape trygghet gjennom å forklare tankeprosess og pakker ikke noe inn. Storfornøyd!