Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter
Missfornøyd
Lege: Rigmor Myran SkrevetHar hatt Rigmor som lege i 4 år, og har vært missfornøyd hele veien. Hun er tilgjengelig og høfflig, men jeg har fått dårlige vurderinger, hun lytter ikke, og har flere ganger gitt behandling utten å gi alternativer, da hun virker fast bestemt på en type bahandling. Anbefaler ikke!
Stiller seg uforstående til psykisk helse
Lege: Rigmor Myran SkrevetJeg har hatt Rigmor som lege i to år nå, har vært hos henne en gang for en fysisk plage og en for psykisk. Hun hjalp godt til på det fysiske og ga meg gode råd. Når det kommer til det psykiske følte jeg meg ganske oppgitt ettersom hun ikke ville henvise meg videre og kun ga meg en nettside å lese på. Jeg går nå fast på en poliklinikk for psykisk helse, men skal aldri tilbake til Rigmor Myran. (er du student anbefaler jeg SIT for psykisk helse fremfor Rigmor)
Lite forstående og usympatisk
Lege: Rigmor Myran SkrevetJeg var på time hos dr. Myran, da min fastlege er på ferie. Og jeg må si at dette må være den mest ubehagelige opplevelsen jeg har hatt hos en lege.
Fra sekundet jeg kom inn mente hun at jeg ikke hadde feber, og hun lo da jeg ville sjekke meg for epilepsi. Viste seg at jeg hadde virusinfeksjon med cpr på 19 (normalt skal den ligge under 10) og hun sluttet å le da hun ENDELIG ga meg muligheten til å forklare hvorfor jeg trodde jeg har epilepsi. Først da tok hun bekymringen min alvorlig.
Dette er en lege jeg aldri vil på time til igjen. Hun virket sint fra sekundet jeg kom inn og det tok lang tid før hun faktisk hørte på hva jeg prøvde å uttrykke.
Føler meg rett og slett dårlig ivaretatt her jeg sitter fortvilt etter å ha kommet hjem fra en time med henne.....
Ikke å anbefale.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka SkrevetEn utrolig hyggelig mann som lytter til pasientene sine. Følte meg veldig trygg hos ham. Flink å forklare for oss som ikke behersker medisinernes terminologi.
God Fastlege!
Lege: Rigmor Myran SkrevetDe gangene jeg har vært der, om det så har vært psykisk eller fysisk så har hun alltid lyttet og undersøkt NØYE det hun kan. Hun er flink til å lytte og er profesjonell.
Alltid vært litt ventetid når jeg kommer til fast time, men de jobber med mennesker og trenger sikkert god tid til undersøkelser osv.
Anbefales på det sterkeste!