Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter
Verdens beste
Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka SkrevetBryr seg genuint, lytter alltid, tar deg seriøst og spør om timen gikk slik man så for seg og om man er fornøyd. Respektfull, høflig, snill, omtenksom og ikke minst dyktig. Føler meg ivaretatt og at han aldri er stresset eller har dårlig tid. Ofte litt ventetid på vanlig konsultasjon men så verdt det.
Verdens beste fastlege
Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka SkrevetForklarer alt nøye og forståelig. Tar seg god tid. Gir henvisninger der det gir mening, og forklarer hvorfor han lar være ellers.
Kanskje noe i overkant populær, da man ofte må vente noen dager for å få time. Samtidig pleier de å booke om og ordne om det haster.
Unik fastlege
Lege: Eirik Øksenvåg SkrevetJeg har bodd i 4 byer og møtt utallige leger, men Eirik er den beste legen på landsbasis. Han møter deg med forståelse, god faglig kunnskap og ivaretar pasienten på en forsvarlig måte. Anbefales virkelig!
Ikke hyggelig og ikke hjelpsom
Lege: Carl Wolfgang Schøyen Pintzka SkrevetVært der noen ganger og får ikke den hjelpen jeg trenger, og blir ikke lyttet til. De tipsene jeg har fått har ikke hjulpet meg mye, og er ikke lett å snakke med.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Rigmor Myran SkrevetJeg er meget godt fornøyd med å ha Rigmor Myran som fastlege. Hun lytter, stiller spørsmål og følger opp videre konsultasjoner/avtaler.
[Navn fjernet av moderator]