Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Leangen Legesenter
Dårlige opplevelser!
Lege: Rigmor Myran SkrevetBlir ikke hørt og føler at legen har dårlig tid når jeg først er innom. Opplever at hun rusher alt når jeg først er innom, og ønsker å få meg unnagjort for å rekke neste. Har jeg et problem, ønsker hun ikke å finne ut av dette men heller at jeg prøver å finne ut av det selv. Opplever at prøvesvar tar lang tid, da legen ikke sender disse ut når de først er kommet inn.
Folkelig og ålreit lege
Lege: Eirik Øksenvåg SkrevetEirik er den beste legen jeg noen gang har hatt. Han har alltid et glimt i øyet, og er veldig trygg og lett å prate med. Han tar meg alltid på alvor, og jeg går alltid ut med følelsen av å ha blitt sett. Han henviser videre dersom det er behov, og bryr seg oppriktig om pasientene sine.
Anbefales ikke!
Lege: Rigmor Myran SkrevetJeg fikk denne legen da jeg ikke hadde en annen valg fordi hun var de eneste legen som var ledig på den tiden. Jeg visste ikke om legelisten.no før og jeg skulle ha gjort litt mer søk før jeg valgte fastlegen.
Jeg har opplevd alt som de andre skrev her: usympatisk, noe ufin, legen snakket nedlatende til meg plus hennes kropspråk som jeg fikk inntrykk at ingen respekt til pasient. Uansett tok jeg ikke det personlig men jeg måtte bytte legen etter at jeg ikke fikk hjelp når jeg trenger det. IKKE profesjonelt!
Hun virket stress og hun har ikke sosial antenne. Det er jo viktig å være varm og sympatisk når man jobber som helsepersonell særlig lege!
Forståelsesfull og god
Lege: Ingrid Krüger-Stokke SkrevetIngrid har vært utrolig forståelsesfull, tålmodig og bruker god tid på å lytte til hva jeg som pasient har å komme med, og viser også et brennende engasjement for å hjelpe til på en genuin måte. Føler meg forstått og tatt på alvor. Opplever også at flere leger tar psykiske lidelser mindre på alvor enn fysiske, noe Ingrid absolutt ikke gjør. Stor bonus! Anbefalt til flere venner!
Fantastisk lege!
Lege: Ingrid Krüger-Stokke SkrevetIngrid er en kjempebra lege som viser interesse, lytter til, og bryr seg om pasienten sin. Hun var også veldig kul og jordnær, og det førte til at legebesøket opplevdes veldig trygt.
Har allerede anbefalt henne til mange venner!