Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjø Legesenter
Anbefaler ikke, og styr unna.
Lege: Svein Erling Hamnes Aaberge SkrevetJeg har hatt ham som fastlege i mange år, men burde egentlig byttet han for lege siden. Han oppførte seg så stygt og fordømmende mot meg i det siste som jeg trengte hjelp med å henvises videre for behandling. Jeg hadde så kraftig smerter i magge-sekken min i forbindelse med mye medisinbruk. Han tok det ikke på alvor, og var ikke villig til å gjøre det. Han tar rett og slett ikke ansvar, og som oftest er han mer opptatt om man skal betale med kort eller kontanter. Han er aldri på tide. Jeg vet ikke om han har den oppførselen mot alle eller bare utlendinger. Det er mye jeg kunne skrive her om hans personlighet, men det blir sikkert ikke godkjent fra Legelisten.no's side.
Veldig dyktig, omtenksom og forståelsesfull
Lege: Assim Abdullah SkrevetHan er den beste og flinkeste legen, jeg har møtt. Han tar seg god tid til å lytte på deg, samtidig prøver å finne løsning for deg. Det gjelder ikke bare generelt forskjølelse men eventuelt om din psykisk helse. Han sender deg videre for å kartlegge dine problemer og eventuelt å finne løsninger og for at du blir tatt alvor på :-)
Min fastlege og han deler pasientlister og det mener er at han er alltid til å hjelpe deg.
Han ringer deg og spør om det går bra med deg for å følge deg godt på :-)
Beste lege og beste person som alltid setter pasienten sin først :-)
Veldig dårlig lege!
Lege: Shruti Prabhu Singh SkrevetJeg hadde hu som lege i ca ett år. Jeg var ikke en som løp ned dørene, men kom når jeg var så syk at jeg trengte antibiotica etc. Hun viste lite empati ved de utfordringene jeg brakte til bordet, så nesten ikke på meg under konsultasjonen og fikk meg til å føle meg lite verdig som menneske. Hun stilte også ved to anledninger spørsmålstegn ved mine symptomer på en slik måte at det virket som hun ikke trodde på meg. Da jeg sa jeg ikke følte vi hadde god kommunikasjon, svarte hun skarpt ‘hva er det du mener med det?’.
Finn dere en annen lege!
tid for pasienten
Lege: Svein Erling Hamnes Aaberge SkrevetSvein Aaberge lytter og tar seg tid til pasientene sine. Han er nøye, imøtekommende og også teknisk versert.
Vennlig og hjelpsom
Lege: Ali Zia Ullah SkrevetTar seg god tid, er ivaretagende og kunnskapsrik. Føler meg betrygget etter konsultasjon. Anbefaler.