Ensjø Legesenter

Ensjøveien 22 0661 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Ensjø Legesenter

Bästa fastlegen i Oslo

Lege: Ali Zia Ullah Skrevet

Når du besöker Ali så känner du dig bemött och gott ivaretatt. Han ser dig och er intresserad i att hjälpa dig som kund. Vis de er så att du er på jakt efter en ny fastlege og kommer bort i han så kan jag med 100% sikkerhet si at du aldrig kommer bytte han bort. Jag kommer fixa så hela familjen bytter til han. 10/10 på ALLT! /Tacksam Svensk.

Hyggelig og faglig flink

Lege: Assim Abdullah Skrevet

Har vært så heldige å ha Assim som vikar når min vanlige lege har vært borte. Han oppleves faglig flink, og hadde oversikt over min journal. Vennlig og omtenksom.

Flink lege, anbefalt.

Lege: Ali Zia Ullah Skrevet

Flink lege, høflig og føles trygt hos ham. Jeg har hatt han, noen ganger, skulle ønsker han var min fastlege. Sendte meg til Fysio, der jeg få riktig hjelp.

Emptisk og dyktig

Lege: Shruti Prabhu Singh Skrevet

Singh har vært legen min i 5 år. Har ingenting negativt å si om henne. Hun er svært dyktig, emptisk, grundig og interessert.
Noe hun har litt potensiale med er tid, er ofte litt ekstra ventetid. Men hun er absolutt verdt det.

Anbefales på det sterkeste.

Tilbake melding

Lege: Ali Zia Ullah Skrevet

Er veldig glad for at Ali Zia Ulla er min fastlege, opplever han som trygg, interessert . Han lytter, husker og følger opp det han har sagt han skal gjøre. Kommer aldri til å bytte