Nidaros Legekontor

Telefonnummer73 52 56 2073 52 56 ...
Fjordgata 1 7010 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor

Vanskelig

Lege: Monika Smistad Dalhøi Skrevet

Lang venteliste ved legetime (2-3 mnd) og generelt vanskelig å få tak i lege utenom dette når det er behov for tett oppfølging. Vanskelig å bli forstått og hørt, hvis man har behov for kontinuerlig oppfølging ved komplisert helse. Føler at man blir "angrepet" og lite forstått ved situasjoner og blir ofte fortalt at det bare er å "ta seg sammen". Anbefales ikke til pasienter med kroniske smerte sykdommer eller fysiske kompliserte sykdommer eller en lang sykdomshistorikk. Ellers en god lege, når hun virkelig tar seg tid.

Unner deg ikke å få tilbake tapte feriedager om du er lærer

Lege: Monika Smistad Dalhøi Skrevet

I dag snakket jeg med Monika per telefon, om 3 sykedager jeg hadde i min sommerferie, som jeg ikke fikk ordnet sykemelding på. Årsaken var at jeg ikke visste at det er mulig å få tilbake feriedager, fordi jeg har aldri vært i denne situasjonen før. Og Monika spurte meg heller ikke om sykemelding da jeg var hos henne i sommer. Så jeg ville nå se om jeg kunne ordne sykemelding i etterkant. Derav telefonsamtalen. Over telefonen fikk jeg streng beskjed om at slikt skal ikke ordnes i etterkant, som er greit nok. Men i tillegg dro Monika fram at jeg som lærer har veldig lang ferie, og hun insinuerte at jeg "har vel kanskje fått nok ferie nå?" Hun bagatelliserte også sykdommen som jeg hadde i sommer, som var en voldsomt smertefull bakterieinfeksjon i det ene øyet mitt, og som det aldri i verden ville være aktuelt å gå på jobb med. Prikken over i-en var at Monika sa at jeg like så godt kunne ta ut en egenmelding og late som jeg var syk, om jeg absolutt hadde så lyst på 3 ekstra fridager. Det jeg prøvde å oppnå med telefonsamtalen var å se om jeg kunne få tilbake 3 feriedager som ble ødelagt for meg, og det er greit nok at det ikke lot seg gjøre. Men det er lite trivelig og helt unødvendig at fastlegen sitter i andre enden og spyr ut slike usakligheter.

Ubehagelig opplevelse

Lege: Daniel Per Fredrik Granström Skrevet

Følte fra start at han mente at jeg var ute etter en sykemelding.
Jeg følte meg sårbar og ga all informasjon jeg kunne gi for å få best mulig forståelse og råd. Var ikke forståelsesfull i det hele tatt.
Kommer aldri til å gå til han igjen.

Forståelsesfull og nøye!

Lege: Daniel Per Fredrik Granström Skrevet

Hatt Daniel som fastlege i 7 år da jeg var student i Trondheim. Han var alltid flink til å følge opp, tok meg på alvor, ingen spørsmål var dumme og jeg følte meg sett og hørt som en kvinne i 20-årene med diverse plager. Jeg opplevde også at han at han hadde lest seg opp på nyere forskning rundt kvinner med min diagnose, da jeg kom til min time og ga meg masse gode råd! 10/10 fastlege!

Ikke saa bra

Lege: Tom Richard Stafne Skrevet

Ikke den beste for meg og familien. Jeg provd mange ganger å kontakte med problem, fikk ikke kontakt. Bruker lang tid og forklare lite.