Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor
Anbefales
Lege: Monika Smistad Dalhøi SkrevetKunne ikke vært mer fornøyd! Hun er effektiv og faglig dyktig, samtidig som hun er veldig hyggelig og lett å snakke med! Endelig 100% fornøyd med en fastlege ☺️
Noe kaotisk, og ofte utilgjengelig
Lege: Daniel Per Fredrik Granström SkrevetDet er ofte ganske vanskelig å få time. Han jobber ofte med studenter, noe som betyr at man kan ende opp med time hos dem i stedet for han. Noen ganger får man beskjed på forhånd, men ofte ikke. I tillegg er han ofte ute av kontoret, noe som gjør at man ender opp med en vikar.
Når du snakker med han så er han noen ganger veldig involvert og hjelpsom, mens andre ganger virker han motvillig til å dele tankene sine når han diskuterer problemer med meg. I stedet spør han ofte om mine egne tanker, eller forventninger til behandling, noe som synes jeg er en merkelig ting å gjøre: mine forventninger er naturligvis å bli frisk.
Han ser også ut til å ha problemer med å huske ting og følge dem opp. Flere ganger har jeg forventet at det skulle bli sendt en henvisning, bare for å finne ut at det har blitt glemt. Det er også frustrerende at det ofte tas blodprøver og lignende, men at jeg nesten aldri får høre resultatene. Er dette fordi resultatene var OK, eller fordi han har glemt å følge opp? Usikker på om dette skyldes at han er overarbeidet eller uorganisert, men det fungerer virkelig ikke for meg.
Jeg kommer til å bytte fastlege.
Lite tilgjengelig
Lege: Navjeet Gill SkrevetVanskelig å få avtalt tid med legekontor da telefonlinjen kun er åpen noen få timer om dagen. Time til fastlege på kort varsel er bare å glemme, må vente minst to uker fram i tid.
Lytter ikke og mistenksom
Lege: Navjeet Gill SkrevetEnig i de andre tilbakemeldingene om at hun er litt for mistenksom. Det skal for eksempel litt for mye til at hun skriver legeerklæring selv om man i teorien har rett på det. Hun stoler nok ikke på pasientene sine og da blir det vanskelig for meg å stole på henne. Måtte bytte lege kjapt etter start hos henne.
Synes også det var for dårlig at hun brukte over en time på å ta meg inn, men sa hun måtte snart hjem etter 10 minutter.
Flink lege og rask respons
Lege: Navjeet Gill SkrevetVeldig flink og pålitelig lege. Hun lytter. Hun svarer rask på meldinger. Veldig fornøyd, anbefales!