Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nidaros Legekontor
Grei lege men utilgjengelig
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetLegen er greie men er hele tiden på ferie. Ventetid for å få en time hos han tar i gjennomsnitt 15 dager, fordi han er på ferie. Betjening i klinikken hans er helt håpløs. Du kan lett bake en kake mens du venter på å få noe svar når du ringer dem.
Ryddig, dog kald og kort.
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetBør tenke på hvordan man behandler mennesker og ikke bare ser på dem som et middel. Virker lite troverdig i sin væremåte.
Kjempe flink lege
Lege: Tom Richard Stafne SkrevetFlink lege som har god tid til pasientene sine. Han lytter godt og tar deg på alvor. Er i tillegg veldig hyggelig.
Legen tilpasset ikke mine aspektaktiver.
Lege: Navjeet Gill SkrevetDessverre har jeg hatt dårlige erfaringer både med legen og legesenteret. Personell mangler av interesse for å hjelpe deg, og ikke minst legen virker for å ta avgjørelser på en overfladisk måte. Samtalene blir veldig kort og lit konkret, jeg fant meg med enda flere spørsmålene av helsen min enn fra før av. Man betaler for tingene som ble sagt om å bli gjort men så mangler de i journal.
Oppmerksom, grundig og hyggelig
Lege: Navjeet Gill SkrevetEn kjempeflott lege! Hun tar seg god tid til å lytte og forklare og er alltid like trivelig - uansett hvor hektisk dagen måtte være. Rett og slett en veldig kompetent lege og et ekte medmenneske, bytter kun pga flytting.