Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Aldri tilgjengelig
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetOverfladisk, lite karismatisk og alt for kjapp med sine vurderinger.
Jeg mener at det å ta på seg så mange pasienter for å så redusere tilgjengeligheten på grunn av videre studie er rett og slett elendig
Videre studier er obligatorisk. Skulle tro man ønsket at leger videreutdanner seg, og holder seg faglig oppdatert??!
Besvart av Lars Kristian GullestadDyktig detektiv
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetJeg har hatt Aarskog som fastlege i over 17 år og setter stor pris på han. Jeg blir alltid tatt seriøst og opplever også at han har tillit til meg. Når er det noe som feiler meg prøver han så effektivt som mulig å finne svar og tenker bredt. Samtidig liker jeg måten han snakker på, respektfullt og empatisk, men samtidig ganske rett frem, liketil med litt humor.
Alltid dårlig tid
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetLegen tok som regel forsinket imot til konsultasjoner og ønsket ikke å snakke om mer enn
en medisinsk problemstilling pr time. Jeg fikk derfor alltid frikort i løpet av året. Ofte tidlig. Helheten i behandlingen ved sammensatte, medisinske problemer, ble dessverre fragmentarisk og ikke godt nok ivaretatt. Inntrykket av at han alltid sto på spranget til å behandle pasienter han prioriterte som viktigere enn meg, befestet seg gjennom tre år med konsultasjoner hos ham.
Lyttende og dyktig
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetHenrik har vært min fastlege i snart 20 år og jeg er oppriktig takknemlig for at jeg er så heldig som har en så fantastisk fastlege.
Henrik er lyttende, snill, oppmerksom, betryggende, oppdatert og kunnskapsrik.
Henrik var spesielt god å ha da jeg gikk igjennom en tøff fødsel og slet i etterkant.
Meget bra lege
Lege: Lars Kristian Gullestad SkrevetLars har tid før deg, du blir sett og det bli tatt de prøver som trengs. Må du henvises blir du det. Lars husker deg fra gang til gang. Dette er en av de beste av fastlege du kan få. Om han ikke har ledig plass så sett deg i kø.