Aleksander Halvorsen Diesen
Dr. Aleksander Halvorsen Diesen er en av de beste legene jeg har hatt gleden av å møte. Han er faglig dyktig, lyttende og viser en ekte interesse for pasientens helse og velvære. Uansett hva jeg har kommet med av spørsmål eller bekymringer, har han alltid tatt seg tid til å forklare ting på en forståelig måte og komme med klare, betryggende løsninger.
Han kombinerer en varm, vennlig tilnærming med en imponerende kompetanse, noe som gir en trygghet i enhver situasjon. Jeg har aldri følt meg som "bare et nummer" hos ham – han ser virkelig hele mennesket og tar hensyn til både fysiske og mentale aspekter av helse.
Jeg kan ikke anbefale Dr. Diesen nok. Hvis du ønsker en lege som bryr seg, har høy kompetanse og alltid setter pasienten først, er han et fantastisk valg.
Hyggelig konsultasjon.
Travel lege pga tidspress men legen løfter opp veldig mye.. Kom for store fysiske helsebehov allikevel den konsultasjonen ble snudd med de varmeste ord snudd til en stor glede og bare godt hverdag.. Jeg glemmer nemlig aldri den fine dialogen vår og refererer sitatet her " Mennesket er ett med naturen".. "Relasjon savn med sin mor.." Den relasjon har ordnet seg så fin nå, Aleksander..
Samtaler om ugle sorter som er fasinerende feks..
Psss. Godheten i denne strevsomme hverdag finnes. Lys i enhver håpløshet finnes løsninger såvisst. Den levende JESUS GUDS TRO DEN FINNES midt i blant oss...
Stå på Aleksander. Du sprer gleder og du er den gode lege.
Du har startet på den rette vei og går på den smale veien....
Takk for meg;-))
Helt umulig å få time hos han, må vente tre måneder på en fysisk time. Blir alltid sendt til vikarer da han ikke har tid til sine pasienter. Legekontoret har dårlig service, og alle er like arrogante.
Usedvanlig dyktig, engasjert og empatisk lege med gode kommunikasjonsevner. Han tar seg god tid og bryr seg om pasienten.
Meget lite hjelpsom.
Jeg er til vanlig hos legen 1-2 ganger i året, byttet fastlege da jeg flyttet til Oslo.
Hr.Diesen virker faglig lite kompetent og lite interessert i å hjelpe.
Fakturer også for telefonsamtale som klinikken engasjerte.