Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Colosseumklinikken Allmennseksjonen
Over ti personer i kø...
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetJeg har ikke opplevd å sitte i mindre enn en time og vente på å få komme inn til Dagfinn. Som oftest halvannen, og så må en jo vente igjen etter man har tatt nødvendige prøver. Jeg må altså sette av to-tre timer for å gå til legen! Jeg vil imidlertid ikke ta fra ham at han er god på kommunikasjon. Han lytter og tar meg alvorlig. Men hvis han skal ta seg så god tid til pasientene, må han jo akseptere færre pasienter. Jeg tror jeg har vært hos ham fire ganger på fem år, og havnet hos en av de andre legene han deler kontorlokaler med sikkert 15 ganger. Fordi han aldri har tid til hastetimer. Han virker som en drømmelege for noen få. Blant annet de han svarer på telefon når jeg er inne og har time. Han snakker rolig med dem, som om han har all tid i verden. Sier ikke noe spesielt, men smalltalker - mens jeg har mine dyrebare ti minutter! Jeg vil ha en dyktig lege som tar seg tid, men Dagfinn har et prioriteringsproblem. Skal han ta seg god tid, slik han gjør idag, må han ha en kortere kundeliste.
Du trenger ikke si hvilken lege du har til de på sentralbordet, hvis du klager over ventetiden. Dagfinn er kjent for å være treig. De andre ansatte bare himler med øynene, og viser at de har tapt den kampen for lenge siden. Det er alltid fire-fem pasienter som venter på ham. En gang telte jeg over ti personer som var i kø til Dagfinn. Da brukte han sikkert 45 minutter på én pasient... Det hadde selvfølgelig vært helt greit hvis han hadde satt av tid til det. Når du først kommer inn til Dagfinn, og han rolig gir deg all tid i verden, er jo du megastressa fordi du vet det sitter mange på gangen og venter. Nei, jeg skal selvsagt bytte lege, og nå har jeg i hvert fall advart dem som vurderer å bytte til ham.
Suveren fastlege
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetAarskog er den best tenkelige fastlegen for meg. Han er effektiv, men lyttende. Faglig bunnsolid og samtidig medmenneskelig. Har full tillit til ham og føler jeg kan gå til ham med hva det skulle være.
Solid innsikts base , åpent sinn .
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetJeg har vært i hjelpesystemet i mange år , og skjeldent , faktisk aldri møtt noen m så åpent sinn .
Fra å gå fra undrende i første møte , til å tydelig ha satt seg inn i sakens kjærne til neste time .
Deretter trygghet i framdriften .
Anbefales .
Helt fantastisk lege
Lege: Dagfinn Sverre Aarskog SkrevetHan er så god og snill. Bruker god tid, full forståelse, faglig flink, sympatisk og empatisk. Han utstråler "jeg tar deg seriøst og vil hjelpe deg". Jeg anbefaler han på det varmeste.
Fantastisk lege
Lege: Henrik Steenfeldt-Foss SkrevetDe 14 siste årene har Henrik vært min fastlege, og jeg er strålende fornøyd med det. Enkelte ganger kan det ta litt tid å få time hos han, men er det noe som virkelig haster synes jeg alltid man blir prioritert og han klarer å få tid til deg. Han er alltid blid, får deg til å slappe av og hører på det du har på hjertet, samtidig som han er veldig effektiv og ikke kaster bort tiden. Jeg har vel aldri gått fra kontoret hans med feil diagnose.