Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandaker Legekontor
Oslos beste Fastlege
Lege: Zahid Mukhtar SkrevetJeg har gått til Dr. Mukhtar i 2 år nå og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har aldri hatt en så flott, kunnskapsrik og imøtekommende Fastlege noen gang.
I Oslo spesielt er det ikke lett å finne en god Fastlege men her har jeg virkelig truffet jackpot.
Han kan være direkte og korrigerende, men på en måte som ikke får deg til å føre deg nedverdiget. I tillegg har har virkelig tatt mine psykiske utfordringer på alvor og følger meg tett opp, enten det er per oppmøte eller Telefontime. For eksempel for noen uker siden var jeg i akutt Psykisk krise og har tok meg inn 2 ganger på en uke på drop-in for Ø-hjelp samtale, det er ikke mange Fastleger som tar seg hverken bryet eller tiden til det!
Så avslutningsvis vil jeg anbefale Dr. Mukhtar på det sterkeste og han får 15 av 10 poeng hos meg.
Veldig fornøyd pasient
Lege: Zahid Mukhtar SkrevetMukhtar er en flott lege, han er grundig og bryr seg om pasientene sine. Veldig hyggelig å prate med og framstår svært kompetent. Jeg stoler på Mukhtar og føler meg ivaretatt, han gir all nødvendig tid. Tusen takk!
Lyttende forståelsesfull
Lege: Kazaaf Khadim Hussain SkrevetEndelig en fastlege som har forståelse å lytter til meg. Svarer raskt og ingen problemet med kommunikationen.
Interessert og oppmerksom lege
Lege: Kazaaf Khadim Hussain SkrevetDr Hussain er oppmerksom og lyttende. Er ofte litt ventetid, men ham tar seg også tid til meg. Han spør alltid om det var noe mer, før jeg går. Henviser fort og er ydmyk når det gjelder ting han ikke kan. Ellers svarer han også fortløpende på henvendelser / reseptfornyelser via nett, og det er som regel mulig å få time rimelig raskt.
Dårlig inntrykk av denne legen.
Lege: Kazaaf Khadim Hussain SkrevetEtter både fysisk og telefon møte
Sitter jeg igjen med dårlig inntrykk
av denne legen.
Dårlig på kommunikasjon mellom lege og pasient .
Føler han er fraværende og kald.
Har lite empati og opplever han som
svært lite støttende i samtaler.
Når han vurderer forklarer han lite.
Virker usikker og nølende som lege.
Legen er også mye borte og de i
resepsjonen glemmer og gi beskjed
om avlyst time.
Avtalt telefon konsultasjon kan være flere timer forsinket.