Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre 4. etasje
Flink og dyktig tannlege
Tannlege: Vladimir Svrzic SkrevetSom en har tannlegeskrekk på grunn av mange komplikasjoner med tannbehandling, opplevde jeg at Vladimir tok meg på alvor. Han kunne forklare symptomer som ikke alltid var direkte knyttet til tennene, som for eksempel smerter i kjeven og en følelse av hevelse i ansiktet. I stedet for å avvise symptomene som innbilning, slik jeg har opplevd hos andre tannleger, lette han etter forklaringer og fant etter hvert løsninger. Jeg følte meg sett og hørt, og det er avgjørende for en vellykket behandling.
Utrolig fornøyd
Tannlege: Jonas Nordmo SkrevetEn av de bedre tannlegen jeg har hatt. Med litt tannlegeskrekk tar han seg tid til deg og forteller hva han gjør.
Den beste tannlege ever
Tannlege: Svein Bendvold SkrevetUtrolig hyggelig tannlege, dyktig og for en som har hatt litt tannlege skrekk, så er den nå borte. ...
Dyktig tannlege
Tannlege: Vladimir Svrzic SkrevetSvrzic er en meget sympatisk og behagelig tannlege. Han forklarer godt hva som må gjøres og han er uten tvil den beste tannlegen jeg har hatt. Jeg opplever ham ytterst seriøs og dyktig i sitt fag. Jeg setter pris på alle de gode råd jeg får til god tannhygiene.
Dyktig til fingerspissene!
Tannlege: Svein Bendvold SkrevetTakk og lov for tannlege Bendvold!
Kunne ikke ha en bedre tannlege, på alle plan!
Og da mener jeg alle plan! Fint også med prisoverslag før behandlingen.