Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fyrstikktorget Legekontor
Kun dårlige erfaringer med Dr. hamre
Lege: Siv Selvik Hamre SkrevetJeg har ingen gode erfaringer med Dr. Hamre. Hun tok betalt for to lege timer da jeg måtte komme tilbake for å gjøre nye tester fordi hun ikke hadde gjort det riktig første gang. Hun ga meg medisiner før blodprøver var klare og det viste seg at jeg ikke trengte dem. Medisinene er heller ikke anbefalt kvinner som prøver å bli gravid, noe hun visste jeg prøver på. Videre er hun lite forståelsesfull vedrørende min psykisk helse som gir fysiske plager. Det virker som om hun ikke takler en slik kombinasjon og vil helst putte et plaster på et sår. Alternativ behandling i form av psykolog, psykomotorisk fysioterapi er ikke i hennes vokabular. Hennes forpliktelser ovenfor NAV derimot er noe hun flittig nevner til meg som pasient. Jeg sitter igjen med en følelse av å være en snylter etter to ukers sykemelding. Hun stresser meg og viker uinteressert i å forme et forhold til meg. Derfor slutter det her.
Legesekretærene er derimot veldig imøtekommende!!
En god og grundig lege
Lege: Siv Selvik Hamre SkrevetDr. Hamre har vært min fastlege i over 10 år, og jeg er veldig fornøyd, og glad for at jeg har henne.
Jeg har vært hos henne med forskjellig problematikk, og de siste årene med alvorlig sykdom, hvor døden var nær for meg.
Hun sørget for rask innleggelse da det var kritisk, og har fulgt meg gjennom et lengre sykdomsforløp.
Hun er grundig, tar seg tid til å lytte og være lege,og nøler ikke med å henvise videre ved behov.
Av og til kan det bli lang ventetid på venteværelset, som nok skyldes at hun tar seg tid til pasientene, hvilket jo er bra.
Heldige er vi som har henne som fastlege.
rak, beskrivande, förstående och sak kunnig
Lege: Navneet Kaur SkrevetMin lege ger raka besked, hon beskriver vad som är fel på en och vad man måste tänka på etc. Hon är förstående och jag får känslan av att hon kan sin sak, sak kunnig.
Trygg og kompetent lege
Lege: Navneet Kaur SkrevetNavneet har vært min fastlege i 10 år, gjennom både svangerskap og mindre og mer alvorlige symptomer og sykdommer. Navneet tar seg alltid tid til å lytte, jeg blir tatt på alvor og hun er dyktig til å "se" meg. Jeg har full tillit til henne, og kan anbefale henne på det sterkeste.
Oppfølging
Lege: Navneet Kaur SkrevetNavneet kaur er mest kjent gjennom innvandre ...problemet er at hun ikke bor fast i Norge hun reiser mye til India
Hun er ikke noe flink til å gi beskjed til pasienten hvis det er noe dårlig i prøvene men hin insistere på pasient skal ta kontakt med meg eller resepsjon for ny avtale .hun ble sur når jeg hadde time og ventet 30minutter og lurte jeg p hvorfor er det ikke min tur så sa hun etter timen at du kan finne en annen lege ...hun tålte ikke at jeg spurte
Jeg anbefaler ikke henne har hatt henne i noen år...dårlig oppfølging og for mange pasienter hun har ...kam man ikke følge pasienten