Martin Nguyen Cong Hoang
- Allmennmedisin
- Indremedisin
Han viste ingen empati eller forståelse ovenfor mine plager. Han viste tydelig at han har dårlig tid og jeg fikk ikke forklart eller stilt spørsmål til han. Jeg ble avbrutt hele tiden når jeg skulle forklare han mine plager.
Han sier hele tiden "jeg har dårlig tid, snakk fortere", som jeg opplevde veldig uprofesjonelt når jeg har ventet i 30 min på timen min.
Og det er veldig vanskelig å finne ledig time, har ventet over en måned for denne timen.
Både jeg og barna mine er veldig fornøyd med denne legen. Han viser oppriktig omsorg, er kunnskapsrik og trygg. Gir raske tilbakemeldinger på prøver og henvendelser. Anbefales!
Jeg fikk Martin som fastlege for et par år siden, og har med tiden kommet til å sette pris på ham. I begynnelsen virket han svært kjølig og formell, og uten særlig empati. Han har likevel alltid tatt seg god tid til å spørre og er en bedre lytter enn jeg først antok. Han svarer raskt på henvendelser, og er svært samvittighetsfull med å få sendt av gårde prøveresultater og med henvisninger. Det tar vanligvis lang tid å få time hos ham, men jeg fikk likevel time på dagen og god hjelp da det var akutt. Jeg opplever også at han tar mine bekymringer alvorlig og at han undersøker nøye før han konkluderer. Min erfaring er at han er en stødig og solid fastlege, med sunne grenser ift sin egen rolle vis-a-vis pasientene. Jeg foretrekker faktisk en viss distanse fremfor overdreven familiaritet når jeg kommer til fastlegen. Han vinner seg absolutt på nærmere bekjentskap.
Jeg ventet over to måneder på denne timen for så å få beskjed av han at jeg må stille spørsmålene raskt på grunn av dårlig tid.
Langvarige fysiske smerter får jeg beskjed om å løse med Ibux. Alt jeg ønsket var henvisning til MR, men det får jeg ikke. Han anbefalte meg å heller oppsøke private klinikker.
Martin har svært mange pasienter og i den forbindelse veldig dårlig tid. Det fører til at du som pasient føler at han ikke har tid til å lytte eller å følge deg opp.
Om du har psykiske plager eller opplever å bli utbrent bør du holde deg langt unna Martin som fastlege. Jeg opplevde å ikke bli tatt på alvor. Martin viste ingen form for forståelse eller empati for min situasjon med å være utbrent og i en svært krevende jobbsituasjon. Jeg fortalte om mine store psykiske vansker,
men Martin mente at problemer på arbeidsplassen ikke var grunn til sykemelding. Jeg måtte krangle meg fram til 1 uke med sykemelding. Det at jeg ikke fikk hjelpen jeg trengte fra Martin, er noe som har påvirket min psykiske helsetilstand og økonomiske situasjon via Nav et år etter første legetime.
Styr unna om du har psykiske plager, fordi da er dette rett og slett ikke riktig fastlege for deg.