Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fyrstikktorget Legekontor
En virkelig god lege!
Lege: Siv Selvik Hamre SkrevetJeg har gått til dr. Hamre i flere år nå, og til tross for at vi har flyttet har jeg valgt å beholde henne. Nå har vi to barn, og logistikken er derfor avgjørende for at jeg dessverre har måtte bytte lege. Jeg har virkelig følt meg tatt på alvor, samtidig som dr.Hamre har vært faglig, forklarende og direkte. Hun har fulgt opp godt, og ført god logg, ingen nødvendighet å påminne og repetere tidligere legetimer. Hun har fult meg opp gjennom to graviditeter og tiden etter. Helt topp, blid og tålmodig! :)
veldig bra
Lege: Martin Nguyen Cong Hoang SkrevetBehagelig framtoning og pålest. Lytter og kommer med forbedringsforslag.
Spennende på se hvor fort jeg får time neste gang. Men overall, meget fornøyd
Fikk ikke time.
Lege: Martin Nguyen Cong Hoang SkrevetPrioriterte ikke meg! Bad om time innen rimelig tid. Flere ganger. Uten å «lykkes». Ble henvist til andre. Heldigvis bedre tilgjengelighet der.
God oppfølging.
Lege: Martin Nguyen Cong Hoang SkrevetFøler meg trygg og ivaretatt av legen. Viser seg til å være empatisk og følger opp grundig til god tid.
Alt for lang ventetid
Lege: Martin Nguyen Cong Hoang SkrevetOver 2 mnd. er alt for lenge og vente på legetime. Kanskje en ide og kutte ned på pasientlisten når ventetiden er så lang. Ellers har jeg et godt inntrykk av ny fastlege. Er grundig og sender deg videre om det er behov for det. God oppfølging på Helsenorge.