Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinderen Legekontor DA
Grei, litt kjølig
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetHar hatt Hanne som fastlege i noen år, men er sjelden til lege. Hanne er alltid rimelig presis og virker faglig flink. Jeg slet en periode med søvnvansker, var da høygravid og jobbet mye, inntil 60 timer i uka. Jeg turte ikke annet da jeg var vikar. Jeg var helt utslitt da babyen kom og tenker i ettertid jeg burde fått sykemelding og ekstra oppfølging. Jeg ble kun møtt med blodtrykk og SFmåling, hun så ikke hvordan jeg hadde det tror jeg selv om jeg prøvde å få dette fram. Men, skjønner at man ikke kan oppfatte alt i en hektisk hverdag!
Styr unna Hanne hvis du er en ung kvinne!
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetJeg har aldri møtt en mer uempatisk lege! Jeg hadde ikke lenger mulighet til å gå på P-piller grunnet fare for blodpropp, da fikk jeg beskjed om at jeg ikke hadde noen andre valg, noe jeg visste ikke var sant. Jeg spurte derfor om muligheten for å gå på en minipille, men det stilte hun spørsmålstegn ved fordi jeg ikke var i et parforhold. Er det virkelig sånn i 2016 at en ung kvinne må forklare hvorfor hun vil forsette å gå på prevensjon? Dette var virkelig en ubehagelig opplevelse som jeg ikke unner noen. Jeg begynner nesten å lure på hvordan hun tar stilling til andre som kanskje er i en vanskeligere situasjon.
Utover over denne situasjonen har jeg følt at hun bagatellisere sykdom/tegn på sykdom og har en kald fremtoning til pasienten.
Kompetent og god fastlege
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetVil gjerne gi tilbakemelding på min fastlege gjennom mange år; Hanne.
Hun er alltid vennlig og lyttende, inngir trygghet og gir god oppfølging.
Hun er nøktern ift medisinering, noe jeg setter stor pris på.
Kompetent og hyggelig lege!
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetFaglig flink og grundig lege som tar problemstillinger seriøst og som konsulterer spesialister dersom hun ikke selv har nok kunnskap. Hyggelig og imøtekommende. Anbefales!
En del ventetid for å få time, men legekontoret er enkelt å komme i kontakt med og svarer raskt.
En flink lege som tar deg på alvor
Lege: Rolf Christofer Raddum Frog SkrevetJeg har hatt Dr. Frog som fastlege siden han startet på Vinderen legesenter og jeg har vært fornøyd fra første besøk. Jeg har hatt en del "småproblemer", men som samtidig har vært svært plagsomme for meg. Han har alltid tatt mine henvendelser seriøst og sendt meg videre til spesialister når det har vært nødvendig. Jeg opplever ham som en flink lege med bred kompetanse samtidig som han har glimt i øyet. En human lege med evne til å vise både sympati og empati samtidig som han ikke kaster piller, kurer og antibiotika etter deg. Uten tvil den beste fastlegen jeg har hatt.