Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vinderen Legekontor DA
Håpløst legesenter - fastlegeordningen virker ikke
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetDette er tredje gangen (dagen) jeg prøver å ringe til dem mellom 8:00 - 08:30 om morgenen uten å komme gjennom. Får bare telefonsvarer der det sies at telefon og åpningstiden er mellom 8-16. Helt håpløst at man ikke har skrudd av svareren en hlv time etter annonsert åpningstid. De få gangene man har vær der svarer ikke til forventningene, og kan bare støtte opp om de andre som har skrevet om dette legesenteret. De ansatte der unntatt hun i resepsjonen virker som de ser pasienten som et onde som de helst ikke vil se. Hele praksisen virker sliten, og at man ikke møter pasienten med et smil. Denne kommentaren gjelder ikke bare for nevnte lege, men for dem alle. Alle tre gangene så endte vi opp på Volvat istedenfor å besøke dette senteret. Er det noe vits med fastlegeordningen når det ikke fungerer på dette legekontoret
En lege som liker jobben sin
Lege: Rolf Christofer Raddum Frog SkrevetDr. Frog tar pasientene sine på alvor og følger opp på en svært god måte. Han henviser til spesialister når det er behov, og gjør grundig research når det er nødvendig. Jeg er svært godt fornøyd med oppfølgingen gjennom min kreftsykdom.
lytter og tar deg på alvor!
Lege: Rolf Christofer Raddum Frog Skrevetdr frog tok min sønns problemer på alvor og lyttet til det vi hadde å si. deretter henviste han oss til spesialister som kunne gjøre videre undersøkelser uten at vi fikk følelse av at vi ikke trengte det. han var med hele veien med spesialister og samarbeide mellom dem. vi er veldig glade for å ha funnet vår lege!
Inkompetent
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetHun virker veldig lite interessert i å høre på hva du sier,
Har vert der både for akutt psykisk og fysisk sykdom.
Hun kan finne på å avbryte meg før jeg er ferdig å snakke. og virker til tider som om at hun egentlig ikke vet helt hva hun driver med , og det kan virke som om hun svarer utydelig, og vrir unna tema for at du ikke skal gjennomskue inkompetansen.
Så alt i alt, i akutte situasjoner får du en ufin og nedverdigende opplevelse av en lege som er totalt uinteressert i å hjelpe.
Lytter ikke til pasienten
Lege: Hanne Moen Undlien SkrevetJeg opplevde at hun ikke tok meg på alvor, visste ikke hva som feilet meg og ønsket heller ikke henvise meg videre.