Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kjelsås Legesenter
Hyggelig lege
Lege: Kaisa Katariina Sivonen SkrevetGodt fornøyd.
Hun var vikar for min lege og var vell så god :)
Hun gjorde det hun skulle på en hyggelig og profesjonell måte.
obs
Lege: Ingjerd Guldal SkrevetAnbefales ikke dersom du skulle være uheldig å trenge hjelp av nav. Hun vil ikke ha tid til å sette seg inn i din situasjon.
Fremtrer vennlig nok og er sikkert normalt sett dyktig.
Jeg hadde time kl.09.10 men kom inn 45 min for seint uten at hun sa unnskyld, slik jeg hørte hun si til neste mann.
Dårlig på kommunikasjon
Lege: Arnulf Heimdal SkrevetMitt inntrykk er at han ikke er tilstrekkelig interessert og ikke lytter godt nok. Jeg måtte forklare situasjonen min på nytt hver gang jeg kom, slik at jeg følte at han ikke stilte forberedt til timen eller ikke husket hva vi snakket om forrige gang. Jeg opplever også at han er for rask til å konkludere.
Pluss for at han tok initiativ til å involvere spesialisthelsetjenester.
Pluss for at han har god tilgjengelighet.
Anbefaler ikke
Lege: Arnulf Heimdal SkrevetJeg fikk telefonkonsultasjon med denne legen da min fastlege ikke var til stede. Jeg opplevde legen som arrogant og nedlatende. Jeg er også forundret over måten han snakket med meg som pasient. Jeg kommer aldri til å bruke denne legen igjen.
Trygg og sympatisk
Lege: Arne Fetveit SkrevetJeg har har hatt han som fastlege siden han begynte på Kjelsås legesenter og kunne ikke hatt en bedre fastlege.