Camilla Holter Huseby
- Allmennmedisin
- Rus- og avhengighetsmedisin
Hun tar deg som pasient på alvor. Når hun ikke vet eller ikke forstår sender hun deg videre til spesialist. Er ikke det jobben til kommunelegene? De er jo ikke spesialister og kan ikke vite og forstå alt.
Dessverre er hun flyttet nå, men det var mange som fikk hjelp i løpet av det året hun praktiserte i Kvænangen.
Jeg skulle ønske flere av legene i det ganske land tok pasienten på alvor og sluttet å tenke at de er hypokondere,de er late, de vil bare ha trygd o.s.v.
Send pasientene videre i systemet. Det er jo derfor vi har spesialister, røntgen etc. Det er slik sykdommer som f.eks. kreft blir oppdaget.
Har vært hos henne med både meg selv og mine barn. Hun tar ting på alvor og snakker med meg og vi blir enige om ting sammen.
Hun hørte ikke etter, veldig forutintatt. Sjikanerende på en diskre måte. Hun mangler totalt evne til å sette seg inn i en persons problem, klarer kun se ting utifra sine egne øyne, og et noe "vagt" medisinsk ståsted. Følte ikke at problemene mine ble tatt på alvor, og hun gjorde heller ikke noe for å prøve forstå. Slike leger burde tatt noen ekstratimer i hvordan man skal kommunisere med pasienter, for her hjelper det ikke å være god teoretisk.
Er flink til å lytte, og bryr seg om pasientene og forholdene i kommunen. Synd hvis hun forsvinner.
Faglig meget dyktig lege, tar seg god tid til å forklare hva som er feil med kroppen og hvordan hun tenker å behandle det.
Ser et menneske i pasintene sine og prøver å hjelpe så langt hun kan.