Mortensrud Medisinske Senter

Helga Vaneks vei 3B 1281 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Mortensrud Medisinske Senter

Tar deg ikke på alvor

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Anbefales absolutt ikke, føles ut som om han ikke bryr seg og virker veldig arrogant og mener det er feil det jeg forteller han og at jeg ikke har de symptomene jeg forteller han.

Er det noen som framstår som arrogant er du jo deg. Dette kommer åpenbart fram i teksten du skriver. Når du ikke får sykemelding som du ønsket, er det jo alltid kjekt å klage på meg på legelisten. Her lukter det trygdejuks lang vei. Veldig fint at du byttet fastlege etter kun 2 mnd hos meg. Da vet jeg at jeg har gjort alt rett.

Besvart av Perapakaran Arulanandam

Meget dyktig fastlege

Lege: Perapakaran Arulanandam Skrevet

Set at det er mange som har skrevet mye bra om legen, disse kan jeg bekrefte og legger til at han er
meget dyktig i faget sitt, følger opp, henviser og veileder riktig. Han prøver å motivere og hjelpe alle sine pasienter. Føler meg trygg... Han er en veldig god eksempel på hvordan en lege burde være.

Beste legen jeg har hatt.

Lege: Anna Phinga Pham Skrevet

Jeg er 40+år, og hatt mange leger opp igjen årene. Anna var legen som fant ut hvorfor jeg hadde så vondt i ryggen.

Hun hører etter, hun er nysgjerrig på hvorfor ting er som det er og hun vil finne svaret.
Hun er også villig til å høre på forslag fra sine pasienter, om smertelindring og hva som muligens være galt. Om hun ikke kjenner til noe, leser hun seg opp om temaet til neste gang.

Hun tar seg god tid med pasientene, som dessverre kan bety litt ventetid. Men for min del, er det verd det for å ha en lege som bryr seg.

Hun er også lgbtqia+ og relajonsmangfold/poly vennlig.

En lege som ikke har tid til deg

Lege: Anna Phinga Pham Skrevet

Anna er hyggelig om omgjengelig som person, og hun er flink når du først får møtt henne. Men det hjelper lite når hun ikke er tilgjengelig, skylder på fastlegekrise og bruker flere dager på å svare på ting som haster.

Vil fraråde å velge Anna som fastlege, da hun har en lang liste med pasienter - men som hun uansett ikke får prioritere. Det er også ustabile telefontider og uhøflige telefonvakter, som ikke gjør situasjonen noe bedre.

Dyktig,vennlig og effektiv

Lege: Anna Phinga Pham Skrevet

Utrolig fornøyd med dr. Pham. Dyktig profesjonelt, men også en god støtte rent medmenneskelig. Ser pasienten og tar seg tid. Er rask, effektiv og følger opp.