Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mortensrud Medisinske Senter
Beste lege
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetJeg byttet til denne legen for noen måned siden og må si at jeg er veldig fornøyd. Han lytter og er forståelsesfull :-)
Fantastisk lege med både hjerte og hjerne tilstede!
Lege: Perapakaran Arulanandam SkrevetFørst og fremst må jeg innrømme at jeg ikke har lykkes med mine tidligere leger, da mine forventninger er relativt store og kravene på sin rette plass.
Etter er del styr og mas fra alle kanter, ble jeg anbefalt på det sterkeste å prøve Dr. Praba, når alle mine håp var borte, og med hånda på hjerte, må jeg si at jeg aldri har møtt en så utrolig dyktig, kunnskapsrik og flott lege, hvor absolutt alle de profesjonelle elementene er på plass, slik vi faktisk forventer i dag.
Dr. Praba viser et stort interesse for jobben og et enormt engasjement for pasienten. Som pasient føler du deg godt ivaretatt, og Praba gir seg ikke før han har nådd målet. Praba jobber med både hjerte og hjerne tilstede, og inkluderer deg som pasient. Hittil har jeg aldri opplevd å dra hjem fra en legetime uten et smil om munnen.
Dyktig og hyggelig
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetAnna er dyktig og hyggelig, og du føler hun tar deg på alvor uansett hva det gjelder. Anbefales på det sterkeste!
Beste fastlegen jeg noen gang har hatt!
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetEndelig har jeg funnet en fastlege jeg er fornøyd med, og kommer aldri til å bytte igjen! Anne Pham er veldig flink og profesjonell, har et hyggelig og omgjengelig vesen, er lett å snakke med og får deg til å føle deg vel tilpass, lytter til deg, og har medfølelse. Hun tar det du sier på alvor, og er veldig flink til å følge opp og finne løsninger, gir seg ikke der andre leger bare har sagt at "det ikke finnes noen behandlig". Veldig hjelpsom. Anbefales på det sterkeste!
Svært fornøyd.
Lege: Anna Phinga Pham SkrevetSvært hyggelig og profesjonell lege. Har stor forståelse og viser et tydelig engasjement i pasientens situasjon. Føler meg svært godt ivaretatt hos denne legen.