Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA
Så lei meg
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetVi måtte bytte fastlege fordi vi flyttet. Jeg er så lei meg fordi hele familien har fått en helt fantastisk oppfølging av Christine Mehren Rønneberg. Alt fra svangerskap til eldste var nesten 4 år. Forståelsesfull, grundig og en god lytter som har gjort at alle små og store plager blir nøye sjekket og vurdert. Anbefaler henne på det sterkeste som fastlege.
Dyktig og samvittighetsfull
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetChristine Mehren er meget samvittighetsfull og dyktig i jobben som fastlege. Hun har et helhetlig syn på pasienten, gjør grundige undersøkelser og følger opp.
Inngir tillit og skaper trygghet.
Margit har vært min fastlege i over 16 år
Lege: Margit Haukås SkrevetDen beste opplevelsen av en fastlegen man kan få noen sinne, hun trapper desverre ned og er ikke like mye på kontoret lenger, når hun etterhvert slutter kommer jeg til å savne henne. Tusen takk for all hjelp!
Flinke leger
Lege: Margit Haukås SkrevetFlott lege, med flinke, pasientorienterte vikarer. Firer fordi resepsjonen er firkantet og lite imøtekommende.
Flott lege med flott vikar
Lege: Margit Haukås SkrevetJeg er veldig fornøyd med Dr Margit (har vært hos henne flere ganger). Hun fremstår som kunnskapsrik og empatisk, og tar alle henvendelser/bekymringer alvorlig.
Jeg skriver dog denne vurderingen mest for å gi toppkarakter til hennes faste vikar (faste dager i uken) Dr Julie Fainberg-Sandbu som jeg ikke fant på legelisten. Dr Julie er den legen jeg har følt meg mest komfortabel hos (av alle leger jeg har gått til). Veldig flink til å lytte, ikke stressende, og tar bekymringer og andre henvendelser alvorlig.