Fagerborglegene DA

Rosenborggata 9 0356 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA

Svært hyggelig, travel lege

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Christine er den mest empatiske legen jeg har hatt. Hun tar alle små og store plager på alvor (iblant mer enn jeg bryr meg selv), og henviser villig videre dersom hun ikke kan gi et svar. Jeg opplever at hun alltid vil utelukke eventuell sykdom og komme til bunns i tvetydige problemer. Samtidig sier hun tydelig ifra når hun mener det ikke er grunn til å bekymre seg. Hun er blid og kjapp, ofte litt stressa og alltid forsinka, men evner likevel å få meg til å føle meg velkommen på hennes kontor hver gang. En dyktig, travel lege! Lang ventetid (ca. 3 uker) for å få time må medregnes.

Blid men fryktelig stresset og for sen

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Har hatt henne som lege ett par år nå. Førsteinntrykket mitt var bra. Følte og føler ennå at hun tar deg på alvor. Sender deg raskt videre til andre undersøkelser. Veldig synd at hun ALLTID er for sen. Minimum 30 minutter. Noenganger 1 time. Stresset og veldig opptatt av at tiden inne på kontoret skal overholdes(!) rart hun er forsinket egentlig. Jeg har ofte vært livredd etter å ha gått derifra. Tror jeg har kreft og det som verre er. På en måte er det jo bra at hun er nøye og det er bedre føre var, men kanskje dempe krisemaksimeringen littebitt. Hun har dessverre Lang ventetid på å få time.3-4 uker. Tror hun har for mange pasienter. Blid og hyggelig ellers:)

Veldig flink lege

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Dette er en lege som virkelig tok meg på alvor. Hun lytter, er forståelsesfull, og jeg følte meg virkelig godt ivaretatt. Anbefales virkelig.

The best GP in Oslo I ever had

Lege: Anders Ruud Fartum Skrevet

Anders is so knowledgeable, smart, and friendly. He lets you talk and listens to you carefully. He takes the time answering your questions and informing you of your situation. Highly recommended!

Byttet lege

Lege: Christine Rønneberg Mehren Skrevet

Meget stresset og lite klar i beskjedene hun gir. Har ofte gått derfra og blitt minst like stresset som henne på grunn av lite sikre teorier fra hennes side. Vinglete ift hva problemet kan være og hvordan det skal løses. Unødvendig opptatt av å påpeke at hun er så veldig nøye med å "følge boka". Lite villig til å høre pasientens egne erfaringer. Veldig blid og søt, men jeg gikk ofte ut fra kontoret med en tanke om at noe kunne være veldig galt selv om egen fornuft sa noe annet.

Bestandig en time forsinket, men om man påpeker dette så har hun bestandig en unnskyldning eller mener at man ikke har ventet så lenge.

Rask på å sende pasienter videre til kontroller andre steder, det er egentlig bra men ikke alltid nødvendig.
Søt og blid som nevnt men jeg er langt mer fornøyd med min nye lege.