Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA
Trevlig och duktig
Lege: Margit Haukås SkrevetFörst måste sägas att Fagerborglegerna är ett väldigt bra läkarkontor! Har aldrig upplevt att jag inte fått tid på dagen! Inga långa väntetider heller, har väntat max 15 min här.
Margit är väldigt duktig och förtroendeingivande, ett besök tar aldrig särskillt lång tid eftersom hon alltid har ett svar snabbt och förklarar ting väldigt enkelt och bra. Är alltid glad och trevlig!
Veldig fornøyd!
Lege: Margit Haukås SkrevetAnbefales på det varmeste! Byttet til henne da jeg ble gravid og skjønte fort at jeg var heldig som fikk henne som fastlege. Klok, saklig, hjertelig og den beste legen man kan ønske seg! Det er også ganske enkelt å få time på dagen hos henne og Fagerborglegene.
Dyktig lege
Lege: Margit Haukås SkrevetSom fastlege til min sønn kunne jeg ikke ønsket en bedre lege. Hun er konkret og direkte med ham på en måte som er imponerende. Når hun selv ikke er tilstede bruker hun den samme kollegaen som vikar.
At hun nesten aldri har hatt en åpning for nye pasienter sier en del om renomeet hennes. Anbefales.
God og seriøs
Lege: Margit Haukås SkrevetEn lege som inngir tillit. Ikke mye utenomsnakk, men fremstår kompetent og faglig sterk. Behagelig vesen og lett å prate med.
Fornøyd
Lege: Anders Ruud Fartum SkrevetVeldig hyggelig lege. Lytter og tar seg tid. God diskusjonspartner. Bra beliggenhet