Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fagerborglegene DA
Dyktig og seriøs
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetJeg har blitt tatt seriøst og hun har gjort grundige undersøkelser ut fra problemstillingen jeg kom for. Jeg har alltid følt meg godt ivaretatt. Pga. flytting ble det mest praktisk å skifte fastlege.
Jeg anbefaler henne på det varmeste
Stresset
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetHar alltid dårlig tid og veldig stresset. Viser meg liten tillit og tar ikke mine problemer på alvor. Veldig stor overgang fra den legen hun overtok listen fra.
Erfaren, åpen og tillitsvekkende
Lege: Christine Rønneberg Mehren SkrevetEtter 3-4 besøk opplever jeg en lege som dyktig, interessert og trygg.
Hun kan kanskje gi et litt «aktivt»inntrykk fra starten av, men jeg er 100% fornøyd.
kompetanse i høyeste grag for fastlege
Lege: Margit Haukås SkrevetDyktig og kompetent , flink og empatisk. Margit er min fastlege i 15 år , hun er fastlege til familien min ,mine barn og de er veldig fornøyd og glad i henne . Det er vanskelig å få time -
Vennlig og kunnskapsrik
Lege: Anders Ruud Fartum SkrevetJeg er veldig fornøyd med A. Fartum. Han er vennlig og kunnskapsrik og flink og tar seg alltid tid til å høre på meg. Han er løsningsorientert og har alltid gitt meg god behandling. Han er en god lege som jeg har tillit til.