Om vurderingeneSiste vurderinger av Gjertrud Ellisabeth Fostad
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Gjertrud Elisabeth Fostad SkrevetDyktig, behagelig, omtenksom, velvillig, fleksibel.......!
Vi har hatt Fostad som tannlege i snart 30 år og maken er vanskelig å finne. Hennes behagelige vesen gir en tillit langt utover det vanlige.
Hvem andre har opplevd å duppe av i tannlegestolen?
Den beste tannlegen👍👍👍
Tannlege: Gjertrud Elisabeth Fostad SkrevetTror jeg snart hatt henne i 30 år. Får alltid time raskt hvis det oppstår noe. Meget dyktig. Alltid hyggelig👍
Veldig flink tannlege
Tannlege: Gjertrud Elisabeth Fostad SkrevetHun er personlig mot alle sine pasienter. Følger opp nøye og kan også hjelpe og sende giroen til nav om du har en tannsykdom, og du kan betale via giro du skulle trenge det!
Utmerket tannlege!!
Tannlege: Gjertrud Elisabeth Fostad SkrevetDen optimale tannlegen! God kommunikasjon om behandlingsbehov og -form, personlig oh hensynsfull. Jeg kom på grunn av en anbefaling og har anbefalt henne videre med beste samvittighet. Har gått der nå i mange år.
Huset der kontoret er har ikke heis.
Min tannlege i 20 år
Tannlege: Gjertrud Elisabeth Fostad SkrevetAt jeg har brukt samme tannlege så lenge skulle vel egentlig si alt. Jeg er meget godt fornøyd, og bare positiv både til tannlegens alltid blide og positive væremåte, og også til kvaliteten på behandlingen jeg får. Anbefales!