Om vurderingeneSiste vurderinger av Halden Tannhelsesenter AS
Dyktig tannlege
Tannlege: Jol Anders Mjølnerød SkrevetHan er kunnskapsrik, forklarer det han gjør underveis, er opptatt av ditt ve og vel og utøver en ro krydret med humor. Jeg er veldig glad for at jeg har han som tannlege!
Imøtekommende og hyggelig
Tannlege: Kristoffer Panagiotis Katsaris SkrevetImøtekommende og hyggelig. Tar seg tid til å lytte, gjør en grundig jobb, gir gode forklaringer og råd. Veldig fornøyd!
Anbefales😊
Tannlege: Kristoffer Panagiotis Katsaris SkrevetTakket være Kristoffer har jeg kommet over tannlegeskrekk jeg har slitt med. Han er meget dyktig, rask, behagelig og har gode priser. Anbefales på det varmeste
Veldig fornøyd - anbefales
Tannlege: Kristoffer Panagiotis Katsaris SkrevetFor en opptur etter den nedturen jeg hadde med min forrige tannlege! Hyggelig, dyktig og kunnskapsrik! Han lytter til pasienten og forklarer godt hva han gjør og hvorfor. Han gir gode råd og husker til og med detaljer som ikke står i journalen.
Alle ansatte på dette kontoret er hyggelige og imøtekommende, man føler seg godt ivaretatt på alle måter.
Tommel opp!
Tipp topp tannlege
Tannlege: Jol Anders Mjølnerød SkrevetDette er den beste tannlegen jeg har hatt. Denne vennlige tannlegen tar seg tid, er nøye, beroligende og kunnskapsrik. Anbefales.